6500 slıde kayar kapak yardımı

Sponsorlu Bağlantılar

duzcelim74

duzcelim74

Üye
    Konu Sahibi
6500 slıde kayar kapak yardımı
arkadaşlar 6500 slıde aldım kayar kapağı açıp kapatırken istediğim müziği yada sesi koya bilirmiyim ben tarkanın hüüüüüp dediği kısmı koymak istıyorum yardım edersenız sevinirim msn adresim [email protected]

• Beğen
Tepkiler: beneralll, vehbiakaltun ve nuri0855

DoggyMania

DoggyMania

Üye
mümkün fakat ancak tema ile yapabilirsin bunu birazda codec bilmen lazım;) ama gereksiz bi şey sessiz olması daha iyi cunku o Slide...

jatvalca

jatvalca

Üye
mümkündür kardeş şimdi sana anlatayım harfiyen yap olur
ilk başta kapak açılıp kapandığında ses çıkartan bi tema bulup bilgisayara indirmen lazım indirdikten sonra temayı rar dosyası haline getirip rar dosyasının içine girip kapak işleminin ait oldupu ses dosyasıyla değiştirip kaydetmen yeterli olacaktır eğer bu işlemler sana zor gelirse
bi laç gün sabret derim ben sana yapar eklerim buraya

cimennn

Üye
bana Lazım eklersen iyi olur..şimdide tşklrr

cimennn

Üye
selam farketmez abi güzel bişey olsun sana bırakıyorum..ilginden dolayı çok tşkür ederim....

Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
ne gerek war ki kardeş kendi sesi cok güzel zaten ama tercih meselesi tabi:...

duzcelim74

duzcelim74

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkurler arkadaşlar

huyes

Üye
ya beyler bnde sesli tamalar var ama ses çıkmıyor telefonu ilk aldıgımdan beri çıkmıyor ben versiyon falanda yükseltmedim napabilirim bi fikriniz varmı? lütfen yardım edin arkadaşlar

manyak_zeki

Üye
arkdaşlar benm 6500s V 09.40 en son guncelme kacda bılgı verırısenız sevınırım
bi sorunum daha war bu kapak da menude kapagı kapttgım zaman menuden cıkmıor halen o menude kalıor amma normal grntudeyken kapgı kapatıtıgmda turs kılıdını kıtlıyebılıyor sorun telefondan mıdır yoksa ayarmı gerkıyor yardımlarınız ıcın tesekur ederım sımdıkden ...

S.Sezgin

S.Sezgin

Üye
:(ya benimde slide de kapakta sorun var sol tarafta flaş ve kameranın olduğu yer kapanmıyo dişi grmiyo esnek kalıyo napcamı bilmiyorum....

nuri0855

Üye
sett

hashem

Üye
slm bi sorum olucak 6500 slıder kullanıyorum telefonum çaldığında sadece kayar kapağı iterek aramaya cevap vermek istiyorum mümkünmü acaba yani aramaları kapakla cevaplayıp sonlandırmak istiyorum

uguricmez

uguricmez

Üye
arkdaşlar benm 6500s V 09.40 en son guncelme kacda bılgı verırısenız sevınırım
bi sorunum daha war bu kapak da menude kapagı kapttgım zaman menuden cıkmıor halen o menude kalıor amma normal grntudeyken kapgı kapatıtıgmda turs kılıdını kıtlıyebılıyor sorun telefondan mıdır yoksa ayarmı gerkıyor yardımlarınız ıcın tesekur ederım sımdıkden ...
güncellemeyi nokiadan kontrol edebilirsin.diğer sorunun sanırım ayarlarından.kapak işlemlerini aktif hale getirip getirmediğini kontrol et.kapak aktif değilse menünün takılı kalması normal.ayarları açıksa film kopmuş olabilir.ozamanda değiştirtmen lazım 20-30 dolar civarı.

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
durun bi babamın telinde denim :D

musty5353

Üye
selam arkadaslar ben tema yapmak istiyorum nasil yapabilirim istedigim resmi nasil koyabilirim ekrana menuye yardimci olursaniz sewinirim

tataroglu-64

Üye
yokmu bir bilen ya

_diesel_

Üye
6500 slide kullanıyorum,kayar kapak sesli değil,sesli olan bi tema kullanıyorum arkadaşımda oluyor bende melesef olmuyor,bu sorunu nasıl halledebilirim!ürün 1 aylık!

tataroglu-64

Üye
arkadaşlar elinde kapak için temalar varsa lütfen paylaşsın bizlerde kullanalım lütfen şimdiden teşekkürler

Üst Alt