6500 Slide 'da yaşanan problem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yabanuleyn

Üye
    Konu Sahibi
6500 Slide 'da yaşanan problem
Arkadaşlar :megafon:

6500 Slide kullanıcısıyım. Telefonda yaşanan ve sorunun nerden ve neden kaynaklandığı bulamadım.

Sorun, telefona özellikle zil sesi ve duvar kağıdı (bir fotograf) koyduğum zaman telefon kendini 4-5 dk sonra ayarlarının sıfırlaması. Bu problemi tekrardan bir proğram yükleyerek halledeceğini zannediyordum proğram yükledim ve sorun hala devam etmektedir. ne yapsam olmadı :vur Bunun çözümü hakkında bir bilgisi olan çözüm sunabilecek bir arkadaşımız varmıdır? Telefon ayarlarını kendi kendine sıfırlıyor...!

Teşekkürler

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yazılhm güncelmi

yabanuleyn

Üye
    Konu Sahibi
hiçbi fikrim yok ama dün bu sorun nedeniyle proğram yüklettim.

Yigit315

Yigit315

Üye
Kardeş Ben sana açıklayayım. Kardeş şimdi o ayarlar hafıza Kartına bağlıdır.Ve telefonun arka kapağı Hafıza kartına direkt bağlıdır.Yani senin anlayacağın telin arka kapağını açarsan hafıza kartı işlev görmez.Ve işlev görmediği zaman ve ya hfza kartını çıkar-tak yaptığın zaman ayarların sıfırlanır. Eğer Ben arka kapağı çıkarmıyorum diyorsan , arka kapak da temassızlık wardır.Onu garantisine yolla.İyi günler.

limonlusu

Üye
bu telefonlarda genelde elektirik arızası var almayın sakın problemli ben aldım pişmanım

firar_sedat

Üye
arkadaşlar nokia 6500 slide telefonum var ama gsm ayarını çift mod seçmeme rağmen 3g nin çektiği yerlerde telefon ne videolu nede normal arama yapmıyor. yardım lütfen version 10.30 yüklü

blacklive37

Üye
ardaşın dediqi doqru arka kapaqı söktüqün zman ayarlar sıfırlanyor bu yüsden ben hepsiini telefon hafızasına aldım.böylece sıfırlanmıyo ama bn memnunum

RUZGAR1980

Üye
Merhaba arkadaşlar yeni nokia 6500 slayt aldım fakat yüklediğim videoları ve internetinden girdiğim videoları açmıyor. Lütfen bana yardımcı olursanız gerekli programları verirseniz sevinirim şimdiden ilginiz için hepinize ayrı ayrı sevgilerimi sunuyorum.

djj_muzzy

djj_muzzy

Üye
arka kapagı cıkar kamera delıgının yanında küçük bi tırnak var az onu yukarı kaldır tamamdır ;)servisde aynısını yapıyo bosuna gondermeyın :)

hacc23

Üye
bende ondan kullanıyorum sadece arka kapaktan yapıyo onu hafıza kartına deyiyo ondan biraz elinle arka kapakla ugraş düzeliyo bende artık o sorunu yapmıyo

sulamula

Üye
evet aynen

monsante

Üye
kapagın kamera yanındakı teli inceltin çalısır yanlız benım telefon hafıza kart degılde kendı hafızadakı temayı koydugum zaman gidiyo 4-5 dk içinde birde ekranda çızgıler olusuyo arama geldıgı zaman yardım arkadaslar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt