6500 slide 6.60 versiyonda kapak sesi yok (YARDIM)

Sponsorlu Bağlantılar

suvari21

Üye
    Konu Sahibi
6500 slide 6.60 versiyonda kapak sesi yok (YARDIM)
arkadaşlar waves diye bir tema var 6500 slide telefonlara kayar kapak sesi veriyordu.telefonun yazılımını güncelledikten sonra 06.60 yazılımına sahip oldu.ama kapak sesi falan gitti.şimdi waves işe yaramıyor bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.tekrar sesli nasıl yapabilirim.TEŞEKKÜRLER.

• Beğen
Tepkiler: tespihdar ve .baycan.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ses ayarlarından

jatvalca

jatvalca

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum ses efekti yapan bi tema bulman gerek bi de öyle dene
bende versiyon yükselttim bende kısayollarda silmeme rağmen cevapsız aramalarla
aranan nolar sürekli çıkıp duruyo

suvari21

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bahsettiğiniz konularla alakalı değil.6500s kapak sesinin ses ayarı yok.diğer arkaşım bende bir kaç tane ses efekti veren tema var ama hiç biriylede olmuyor. sanırım versiyondan. ve kısayollardan cevapsız aramalarla
aranan nolar sürekli kaldırıyorum tekrar kendisi çıkıyor.aynı sorun bende de var.çok saçma bir yazılım bu.

DoggyMania

DoggyMania

Üye
o kadar mıncıklamayın arkadaslar su telefonu ya millet bakınca aaa neden kapakta ses yok mu dicek sade guzellik en iyisidir... orjinal siyah temasını kullanın gitsin...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ses ayalarından- kapak sesleri acılmıomnu?

suvari21

Üye
    Konu Sahibi
ses ayalarından- kapak sesleri acılmıomnu?
işte o özellik yok ses ayarlarından kapak sesi falan yok.temayla gelen bir ses var sadece.o da 6.60 versiyonunda olmuyor.benim tavsiyem eğer versiyonlarını 6.60 a yükseltmemiş arkadaşlar varsa hiç yükseltmesinler.çok saçma bi sürüm artık yeni versiyonlarını bekliyecem mecburen.:sukur:

balikim

Üye
ben hıc yukseltmedım orjınal ama bende de hıc bı ses yok ama yıne de hem telefonumnu hem kendımı sevıorumm:D

sessiz_fırtına

Üye
Arkadaşlar benim teldeki versiyon en son versiyon ondadayok 8.30 orijinalde vardı versiyon yükseltince kayboldu telefoncuya sordum neden diye bende kulllandım böyle bişey görmedim dedi bana onlarda tam olarak bilmiyor...

wsx

Üye
Ben seviyodum o özelliği , son versiyon bende de var.. bi ümit denedim ondada yok:D
Daha da gelmez bende o özellik....

dogandoganay

dogandoganay

Üye
kullandığın temadan olabilir

mustimix41

mustimix41

Üye
arkadaslar bende 5610 kullanıorum bendede aynı sorun oldu elimde bikac kayar kapak sesi olan tema wardı yazılımı 8.30a yukselttim ve o temalarda artık ses yok bende nereden naaaaasıl oldugunu anlayamadım yani yazılımdan dolayı ayarları yok ayrıca 5610 8.30 ing.kullanıyorum türkcesi cıktımı haberiniz warmı dostlar

kerem287

kerem287

Üye
Arkadaşlar bende 5610 expres music var bende 6.60 diye bir versiyonla güncelleme yaptım benim de kapak sesi gitti temalarda artık neyse bi sonraki yazılımı bekleyeceğim o zaman insaAllah gelir zaten 5610 ve 6500 slide nin sadece dış görünüşü farklı gerisi aynı ben ikisini de kullandım.

mahmut090

mahmut090

Üye
arkadaşlar waves adlı temayı nerden bulabiliriz.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bende sesli tema istiyorum ama olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.

yardımcı olursanız çok memnun olurum.

esrefim

Üye
arkadaslar bence versiyonun üstünü beklemeyin bende 9.60 v var ama bundada olmuyo kayar kapak :(

**yunus**

Üye
arkadaşlar o versiyon felan yazmışsınız ben acemiyimde onları nereden nasıl yapıozzz...?cevaplarınızı beklıorum

Arkadaşlar 6500 s'nin ekolayzerden ses açtım ama daha fazla ses çıkması için şifre varmı bilen varsa yazabilirmi lütfenn

muratdulger

Üye
sesli temalar telefon garantiye gittikten sonra cıkmaz oldu telefonun ilk halini koruyun arkadaşlar

uguricmez

uguricmez

Üye
arkadaşım temayı sil ve tekrar yükle lütfen farkı göreceksin.

Laz¥

Laz¥

Üye
o özellik cok güzeldi ya

daphe

Üye
arkadslar 6500 sliden 10.30 versiyonu yulu bn kayar kapak sesinin çıkmasını istiyorum yanlız olmuyor tema da attım ama bu versiyonla sanırım uymadı cunku yine çıkmıyor kayar kapak sesi napmam lazım bi yardımcı olursanız cok memnun olurum simdiden tşk.