6700 Slide Kayar Kapak Programı ve Zil Sesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat9393

Üye
    Konu Sahibi
6700 Slide Kayar Kapak Programı ve Zil Sesi
Merhabalar,
Arkadaşlar bir süre önce babama 6700 Slide aldık. Telefon genel olarak çok şekil :D Ancak 2 problemle karşılaktık.

1.Kayar kapak kapanınca tüm programların kapanmasını istiyoruz, ancak açık olan programların üstüne tuş kilidi uyguluyor.(Örn; E250 de kapatınca herşey gider.) Ayarlarda baktım, kayar kapak kapanınca menüsü var. Ama böyle bir komut yok. Öncelikle bununla ilgili bir program var mı ? (Forumda bulamadım)
2. Zil sesi ayarlarını yapamıyorum. Tercihler ya da ayarlarda zil sesini değiştirmek istiyorum. Zil sesinin üstüne gelip OK'a basıyorum ama yükleniyorda kalıyor, açılsada sadece 2 seçenek var "Kapalı" yada "Zil sesi indir" yani telefondaki müzikleri listelemiyor.

Şimdiden ilginiz ve yardımınız için çok teşşekkürler.

murat9393

Üye
    Konu Sahibi
Bilen yok mu ya :D

serecans

serecans

Üye
valla kardesin bende boyle bi sey ariyorum bakmadigim yer kalmadi ama yok bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim

murat_3452

Üye
prograların açık kalması bi özelliktir symbian olan her telefon aynıdır bende aynı telefonu kullanıyorum sertifika hatası dışında bi problemim yok sen o telin yazılımını güncelleştir siz sesi sorunun düzelir

forever_sahin

Üye
6700 slide gps sini sildim yanlışlikla . Geri nasil yuklerim??????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt