650 tl 700 tl arası telefon. Xperia Ray hakkında bilgi istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
650 tl 700 tl arası telefon. Xperia Ray hakkında bilgi istiyorum.
Arkadaşlar Kuzenime telefon alacağız. Sizlerede danışmak istedim. Bu fiyatlarda xperia Ray dikkatimizi çekti. Xperia Ray in şarjı nasıl gidiyor ? Veya kamerası filan nasıl? Bu gibi özelliklerini kullananlar biraz bilgi verebilir mi ? Xperia ray aldırıyım mı kuzenime ?

Birde başka ne telefon alabilirim bu fiyatlara. Neo V var ama her sitede yok malesef. Çoğu siteyede güvenemiyoruz. Hepsiburada vatan gibi sitelerden başka ne telefon önerebilirsiniz. Android düşünüyoruz. Symbian aldıracaktım ama Symbiana destek kesildiği için ve kameralarında auto focus olmadığı için düşünmedim.. Ayrıca oyun oynamaz kendisi ama hızlı olsun telefon :)

Yardımcı olursanız sevinirim..

Şuan hepsiburadada Xperia Ray 650 tl civarı sanırım. Fiyatı güzel.

Kerim.336

Üye
Ekrani kucuk ama kamerasi iyi.8mp di galiba.ve sony lensi:)

• Beğen
Tepkiler: Polymath
alaStar

alaStar

Üye
ekran küçük ,devir büyük ekran devri motorola atrix diyorum herzamanki gibi :ehe

• Beğen

Kerim.336

Üye
Bende galaxy w al derim:zzz:

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Sebeplerinide yazarsanız sevinirim :) Ekran tamamdır onu söylerim onun dışında ?

- - - Eklendi - - -

ekran küçük ,devir büyük ekran devri motorola atrix diyorum herzamanki gibi :ehe

aTrix in bir dezavantajı vardı neydi o ? Unuttum. Ayrıca şarjı iyi gidiyor mu ? Ray sanırım şarj konusunda iyi :)

caglar b

caglar b

Üye
bu telefon benim arkadaşımda var ekranın boyutu o kadar küçük degil, telefon gayet şık ve kompakt ve eksiksiz şarjı 1gün gidiyor ama arkadaşım sürekli facede mobil veri kapalı 1.5 - 2 günü bulması lazım ,bence o fiyata alınacak en iyi telefon

• Beğen

Kerim.336

Üye
Bu arada Atrix in sar degeri cok yuksek.1,47.almasin arkadasin.custom rom destegi de kotu

• Beğen
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada Atrix in sar degeri cok yuksek.1,47.almasin arkadasin.custom rom destegi de kotu

Anladım. Kuzenimin custom rom ile uğraşacağını filan pek sanmıyorum ama sar değeri yüksekmiş. Xperia rayda yüksek sanırım ama ben SAr değerlerinin çok abartıldığını düşünüyorum :) Atrix in bir dezavantajı daha vardı ya :) Unuttum bir hatırlatınn arkadaşlar :)

caglar b

caglar b

Üye
xperia ray in sar degeri 0.70 falan olacak neo v gibi fazla degil

alaStar

alaStar

Üye
Sebeplerinide yazarsanız sevinirim :) Ekran tamamdır onu söylerim onun dışında ?

- - - Eklendi - - -

aTrix in bir dezavantajı vardı neydi o ? Unuttum. Ayrıca şarjı iyi gidiyor mu ? Ray sanırım şarj konusunda iyi :)

atrix çünk çift çekirdek işlemci 1gb ram 16 gb hafza 4 inc ekran daha ne olsun dezavantajı ics almayacakmış senin arkadaşınında onunla pek ilgileneceğini sanmıyorum ayrıca galaxy w alma pişman olursun telefonda kronik sorunlar var haberin olsun ısınma sorunu hafıza sorunu vs. ics de almayacak

Kerim.336

Üye

Anladım. Kuzenimin custom rom ile uğraşacağını filan pek sanmıyorum ama sar değeri yüksekmiş. Xperia rayda yüksek sanırım ama ben SAr değerlerinin çok abartıldığını düşünüyorum :) Atrix in bir dezavantajı daha vardı ya :) Unuttum bir hatırlatınn arkadaşlar :)
Refurbished(yanlis yazdim galiba:D)olmasi

- - - Eklendi - - -

Ben bnm teli almadan once custom romlarla ugrasmam diyodum.simdi gordugum her romu kuruyorum.o da ugrasir aldiktan sonra belki

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Refurbished(yanlis yazdim galiba:D)olmasi

- - - Eklendi - - -

Ben bnm teli almadan once custom romlarla ugrasmam diyodum.simdi gordugum her romu kuruyorum.o da ugrasir aldiktan sonra belki

Sorarım. Kullanmam önemli değil derse Atrixi de önereceğim ozaman. Gerçekten fiyatına göre özellikleri çok iyi.. Atrix kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim aslında. Memnunlar mı telefondan şarjından filan ?

Kerim.336

Üye

atrix çünk çift çekirdek işlemci 1gb ram 16 gb hafza 4 inc ekran daha ne olsun dezavantajı ics almayacakmış senin arkadaşınında onunla pek ilgileneceğini sanmıyorum ayrıca galaxy w alma pişman olursun telefonda kronik sorunlar var haberin olsun ısınma sorunu hafıza sorunu vs. ics de almayacak

Ordan burdan duyduklarinizlla miilleti yanlis bilgilendirmeyin;)ics destegi yok ama cm saolsun bir suru rom var.

- - - Eklendi - - -

Sorarım. Kullanmam önemli değil derse Atrixi de önereceğim ozaman. Gerçekten fiyatına göre özellikleri çok iyi.. Atrix kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim aslında. Memnunlar mı telefondan şarjından filan ?

Sar sorun degil mi?

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
bende xperıa ray aldım.
gayet guzel tel!!!
ekran kuçuk deyl!! gayet normal.
hiç kasma yok. kamera 8mp hd...
sarj iyi batereya 1500mah
tasarım çok iyi!!!
başka sorun olsa buyur...

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Atrixteki donanım mükemmel bence atrix

- - - Eklendi - - -

bende xperıa ray aldım.
gayet guzel tel!!!
ekran kuçuk deyl!! gayet normal.
hiç kasma yok. kamera 8mp hd...
sarj iyi batereya 1500mah
tasarım çok iyi!!!
başka sorun olsa buyur...

3.2 küçük değil mi ?
Bende 3.7 ekran var yeterli görmüyorum 3.7 yi

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
alaStar

alaStar

Üye
Ordan burdan duyduklarinizlla miilleti yanlis bilgilendirmeyin;)ics destegi yok ama cm saolsun bir suru rom var.
ben ordan burdan duyduklarımla konuşmuyorum söylediklerimde tek bir yanlış yok resmi ics desteği yok

bi kere sen kendinle çelişiyosun önce ki mesajında custom rom desteği kötü diyip burda cyanogenmod dan bahsediyosun hangisi bi karar ver kerimnoktaüçyüzotuzaltı

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

ben ordan burdan duyduklarımla konuşmuyorum söylediklerimde tek bir yanlış yok resmi ics desteği yok

bi kere sen kendinle çelişiyosun önce ki mesajında custom rom desteği kötü diyip burda cyanogenmod dan bahsediyosun hangisi bi karar ver kerimnoktaüçyüzotuzaltı

Bilip bilmeden konuşma atrix in custom rom desteği az dedi

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Atrixteki donanım mükemmel bence atrix

- - - Eklendi - - -

3.2 küçük değil mi ?
Bende 3.7 ekran var yeterli görmüyorum 3.7 yi
bence xperıa ray özelliklerı bu

Ekran Ölçüleri480 x 854 piksel, 3.3 inçRenk Derinliği16MEkran TipiLED-backlit LCD, kapasitif dokunmatikAccelerometer sensor for auto-rotateBravia Mobile engineMulti-touch giriş metoduProximity sensor for auto turn-offDokunmatik kontrollerÇizilmeye dayanıklı ekranTimescape UlZİL SESİTitreşimVarMelodi TipiMP3 ringtones3.5mm jackÖZELLİKLERBas-KonuşYokWAPYokİşletim SistemiAndroid OS, v2.3 (Gingerbread)MesajlaşmaSMS, MMS, E-Posta, Push E-Posta, IMOyunVar
kamera8 MP, 3264 x 2448 piksel, otofokus, LED flaş, geo-tagging, yüz ve gülücük yakalama, touch focus, imaj stabilize, 1.3 MP ikinci kameraRenk SeçenekleriSiyah, Altın sarısı, Beyaz, PembeHTML TarayıcıVarJavaVia üçüncü parti uygulamaPIMYokHAFIZAHafıza KartımicroSD, maks. 32GB, 4GB kart dahilDahili Bellek300 MB1GHz
GHz Scorpion işlemci, Adreno 205 GPU, Snapdragon chipsetVERİ TRANSFERİGPRSVarHSCSDVarEDGEVar3GVarWLANVarUSBVarKızılötesiYokBluetoothVarPopYokMULTİMEDYAMP3 ÇalarVarFM RadyoVarDijital PusulaSNS integrationMP4/H.263/H.264 playerTrackID müzik tanımaSensMeGoogle arama, haritalar, Gmail, YouTube, Takvim, Google TalkDöküman görüntülemePrediktif metin girişiPİLPil TipiStandart Pil, Li-Ion 1500 mAh

Kerim.336

Üye

yazdiklarimi okuda yorum yap.bi de ss almis usenmemis:ah ben atrixin custom rom destegi az dedim.galaxy w'nin de ics destegi yok ama cm saolsun bir suru rom var dedim.galaxy w hakkinda yazdiklarinida bi yerden okumus gelmissin zaten.neymis o kronik hatalar?bilip bilmeden konusuyosun:zzz:

- - - Eklendi - - -

Bilip bilmeden konuşma atrix in custom rom desteği az dedi

Cevabin icin :tşk:anlamiyor arkadas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...