6303c Flashing icin USB baglantısı sorunu YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fmetin94

fmetin94

Üye
    Konu Sahibi
6303c Flashing icin USB baglantısı sorunu YARDIM
arkadaslar benim önemli bir sorunum var yardımcı olursanız cok iyi olucak. 6303c model telefonu 3 kez ekran kararmasından dolayı servise verdim fakat her seferinde yazılım yükleyip gönderdiler.bu hata surekli tekrarlıyor ve servise göndermek zorunda kalıyorum. bu forumda bulunan phoenix in son surumunu indirdim, en son surum 10.12 firmware i de indirdim hersey tamam fakat telefonla pc nin baglantısını saglayamıyorum.telefon hiç açılmıyor bunuda belirtiyim.nokia yazısı geliyor ve ekran kararıyor (pili çıkartılmış gibi).. USB yi takıyorum açma tusuna basıyorum baglanıyor ve 3 saniye sonra baglantı kendiliğinden kopuyor ve yazılım atamıyorum:bilmmeğer bilmediğim bir şeyse yada farklı bir yöntemi varsa yardımlarınızı bekliyorum.simdiden tesekkurler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş o telefona birşey yapamazsın.eğer garantisi varsa değiştirilmesini talep et.kusurlu mal.daha olmazsa tüketici mahkemesine başvur.aldığında öylemiydi?

fmetin94

fmetin94

Üye
    Konu Sahibi
kardeş o telefona birşey yapamazsın.eğer garantisi varsa değiştirilmesini talep et.kusurlu mal.daha olmazsa tüketici mahkemesine başvur.aldığında öylemiydi?
değişim talep ettim ama sorun bulamadıkları icin ve telefon tum testlerden basarıyla gectigi icin degisimi onaylamıyorlar.daha öncesince, yani servise ilk verisimde de 'contact service' yazısı cıkmıstı ve aynı hataları veriyordu ekran kararması filan. tuketici mahkemesine de basvurmak istemiyorum cunku daha önce E51 kullanmıstım o da hatalı mal cıktı sonra da oksitlenme var deyip gönderdiler telefonu tuketici mahkemesi de aleyhimize rapor yazdı bi işe yaramadı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hadi ya.bu şekilde sen güncelleyemezsin o zaman bir teknik servise götür 10-15 tl arası yazılım atıyorlar.

fmetin94

fmetin94

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya.bu şekilde sen güncelleyemezsin o zaman bir teknik servise götür 10-15 tl arası yazılım atıyorlar.

elimde hersey mevcut ya hatta bunun icin pcye sanal makina kurdum rahat calıssın diye fakat sadece su USB sorunu var.bir bakalım .cok tesekkur edrm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
elinde herşey mevcut değil işte.sadece usb ile olmuyor.yazılımı her şekilde yükleyen ekipman teknik servislerde oluyor.

fmetin94

fmetin94

Üye
    Konu Sahibi
fbus baglantısını saglamak icin ekipmanda mevcut ama olmuyor malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt