6303 usb ile şarj ( nokianın sitesinde yaziyor ne iş anlamadım :S )

Sponsorlu Bağlantılar

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
6303 usb ile şarj ( nokianın sitesinde yaziyor ne iş anlamadım :S )
Nokianin resmi sitesinde 6303ün usb ile şarj olabilidiqini yaziyor ben usb ye takınca nedense şarj etmiyor :D

Buda resimdeki site :

eyup007

eyup007

Üye
Benim bir ara mp3 player dada bu özellik vardı..Direk takınca şarj oluyordu...İlginç

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
benimde mp4ümde var bu özellik fakat telefonumda olmamasına rağmen usb şarj yazmişlar ilginç hakaten . Anemik , evanescence1907 vb. görsede bi bilgilendirme yapsa bare :D

anemik

anemik

Üye
bn tlfnu ilk aldgmda bunu bnde sormuştum telefncuda yazmıştır öle sitede yazr diodu.Hatta kılavuza bakıncada baya tartışıln ' # ' tuşuda sessiz mod yazıyor.Telefn güncellendikce düzelir bnce. 10.10 yüklediktn snra inceleriz.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
off ya 10.10 u internete koysalarda yüklesek püff .... ne sorunlu telefonmuş böyle :D

anemik

anemik

Üye
harbiden sorunlu :D ama cokta büyütülcek sorunlar deil bnce.

merty24

merty24

Üye
dostum telefon kapalıyken sarja takmayı denen belki olur

Pooodolski

Pooodolski

Üye
Senin baktığın telefon 6303i !!!

anemik

anemik

Üye
ewt dedği doğru.6300 da öle mesela.6300 we 6300i war. Bzm modeldede öle .

cenk08201125

cenk08201125

Üye
evet 6303 de öyle bir özellik yazmıyo 6303i o :oke:

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
"i" olması ne değiştiriyor peki ?

eyup007

eyup007

Üye
i modeli siyah die biliyorum..

anemik

anemik

Üye
'' i '' olması bi kaç özellik farkettiriyor.6303 ten kısa bi zmn sonra cıkıor die biliorm.6300 da öle mesela. Nokianın renksiz telefonlarındada war.'' i '' li modelde ekran beyaz ısıklı mesela ama düz modelde sarı ısıklı .

geko06

Üye
arkadaşım sitede 6303i modeli için böyle bir şey yazıyor, 6303 ile 6303i birinden farklı telefonlar. i, 6303'ün yükseltilmiş versiyonu. sanırım türkiye pazarında satılmıyor ama çokta emin değilim.

anemik

anemik

Üye
war Türkiyedede.Değişik modelleri war 6303 ün.Ama daha verilmedi sanırım.Yda satılan yerler warda cok rehabet yok. 6303c nin Kırmızı lı dğeişik modelleride war bayanlar için.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar o cihaz 6303i classic o yüzden ona eklenmiş bir özellik bu.bu cihazın 6303 classic den tek bir farkı var artrılabilir hafızasının yüksek olması.ancak çok çok büyük bir eksiği de var 6303 vga video kaydı yapıyorken 6303i qvga yani 6303 ten daha kötü video kayıt ediyor.benim size tavsiyem 6303 classic cihazının kıymetini bilin.yani özetlersek 6303 6303i den daha iyi bir cihaz.

anemik

anemik

Üye
bilmiorm denemedim ama katılıyorum :oke:

Üst Alt