|-ERKAN-|
Üye
Arkadaşım demekki telefonun, kvk, genpa gibi Türkiye distribütör garantisinde degilmiş.
Bunu namesis programı ile Product kodunu degiştirmen lazım.Degiştirdikten sonra yeniden yazılım yüklüyeceksin.Hemen Türkçe olcak oky.
Ayrıntılı bilgiye
http://www.maxicep.com/symbian-destek/ burdan ulaşabilirsiniz
Belki yeri değilde madem 6303 kullanan arkadaşlar burda, ben bu telefona 240*320 -tam ekran yani- satranç oyunu arıyorum. Telefonda oynadığım 2 oyun; 1-bilardo 2 -satranç.. Bilardoyu buldum şimdi satranç eksik.. Buradan game loft'un chessmaster diye indirdim ama oyun ekranı çok küçük çıkıyor..
ya bi ark ın sorunu wardı harbiden dogruymuş.telefonun saati 15:00 mesela mesaj gelior 13:00 msjın saati.başka telefonua takıorum tam saati yazıor.telefonda bi sorun war :S hat ta yok sorun.
dikkat edin warmı sizdede ?
<a href="http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe">Nokia Software Updater</a>
EXE | 23.3 MB | Turkish
arkadaşlar bu dosya indirdim ama hiç bir değişiklik olmadı
--------------- Ekleme ---------------
indirdiğim dosya doğru değilmi yardımcı olursanız ltf
indirdiğim dosya doğru değilmi yardımcı olursanız ltf
bende güncellemeyi yükledim ama dili ing oldu 6303 clasic dil kodunu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
telefonda # kare tusuna basılı tutunca 2. hat secildi dior.2 hatlı mı bu telefon yaw ??
2.hat nereye takılıor ?
deneyeceğim arkadaşım inşallah doğrudur.ama bilgi için yine de teşekkür ederiz.mesajlardaki saat sorunu büyük ihtimal ayarlardaki saat diliminden kaynaklanıyordur biz 2. saat dilimini kullanıyoz onu düzeltirseniz olur büyük ihtimalle
Ben update etmeye çalışıyorum fakat 12 dakika kala kesiliyor. İşletim sistemim 64 Bit ondan olabilirmi acaba ? Windows 7 Ultimate 64 bit. Yazılım güncelleyemedim.
ben bu telefonu almayı düşünüyom ama yazılan yorumlar kafamı karıştırdı .. bu mesaj sorunu ve diğer yazılan sorunlar. Kullanan arkadaşlar memnun mu ? ALıyım mı ne dersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?