6300'da MP4 VİDEO OYNATMA_! ..::PROGRAMSIZ::..

Sponsorlu Bağlantılar

altay_42

Üye
saolasın karseş

yasirarslan

yasirarslan

Üye
kardeşim mp4 video oynatılıyor S40 telefonlarda bunun için size downlad edin ve arkadaşın dediğini uygulayın:)

ehmocan

Üye
abe ben nasıl oyun ata bilrim

Kürşat27

Üye
    Konu Sahibi
Oyunu hafıza kartının içine sürükle bırak :D

iskenlii

iskenlii

Üye
olmaz olmaz 3gp olur anca

polifonikali

Üye
kaDeş yAPTIM amA olmADI SEBEBİNİ öGREneBİlirmiyİM YOKsa progRAMIINI YÜKLEYİmmi ya ???:heyo:acelem vaR

Kürşat27

Üye
    Konu Sahibi
Total Video Converter adlı programdan yapacaksın.Gene olmazsa Total Video Converter 'i baştan kur.

ofl

ofl

Üye
TOTAL VİDEO CONVERTER'in içine videoyu(.flv vs uzantılıları) attıktan sonra sol en üst köşedeki "Mpeg4 Video" seçeneğini seçeceksiniz.Sonra sağ taraftan "Settings" diyeceksiniz.Üstten "Video Resize"yi tıklayacaksınız.Ordan"QCIF(176x144)" ü seçip alttan "Save & Apply"seçeneğini tıklayacaksınız.En son olarak da "Convert" deyip MP4 videomuzu telefonumuza gönderecez. KOLAY GELE_!:oke:
zaten oynatı yoooo mp4 kardeş
:)

--------------- Ekleme ---------------

ya ben bu iş anlamadım. neyde yapacağız biz bunları. hangi programda. anlayan varmı
kafan karışmasın zaten oynatıyo mp4:oke:

pckolok

Üye
6300 oynatır mp4

kissbaby

kissbaby

Üye
PayLaşım İçin TşkLer!..

aveiro7

Üye
Bende 3110 var o da MP4 çalıo.Total Video Converter den ekran ayarını 160x128 yapıorum fıstık gibi görüntü oluo ayrıca ses de çok net...

abüzüttürük

Üye
q cif deil bi kere 240x320 yaparsan daha net olur bu 1 ikincisi 6300 mp4 açar zaten başlığın kötü 2

Kürşat27

Üye
    Konu Sahibi
ucx

ucx

Üye
sen bi harikasın dostum.

cesaret5052

Üye
Çok teşekkürler ilaç gibi geldi gerçekten:)

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
teşekkürler güzel paylaşım

sercu

sercu

Üye
Biliyodum zaten ama yine de sağol milleti aydınlattığın için.

tayler

Üye
arkdşlar 6300 da mp 4oynatmıyor bpsuna uğraşmayın sadece cevirebiliyorsunuz oda 63 00 deseteklemiyor videyu kısaltıyorbosuna uğrşmayın derim her kim diyorsa öğle bir sey inan:oke:mayın

Takipçi Satın Al

Üst Alt