6300 Yazılım güncelleme ( 6.01) en son sürüm!

ben programı kurdum fakat pc cihaz aramasında telefonumu bulamıyor
bi fikri olan varsa çok iyi olur

kardeş benim 6300 var versiyonu 5.50 altıdan sonrası tehlıkeli diyorlar tefon yanıyomuş bana öyle dediler xd ?

hack28

Üye
Bu program Pc Suiteyi Güncelliyor kardeş Telefonu değil

7,30 yukleyın turkce var ama ınternette sorun verıyo

fddfg

Üye
arkadaşlar ben yükledim ama türkçe dil gitti englis ve çince dil seçenegi var ne yapmalıyım yardım lüüüttveen şimdiden teşekürler

arkadaşlar bende 7,30 yazılımını yükledim, mesaj yazarken 160 karekter yerine 140 karekter gibi ikince mesaj'a geçiyor acaba yazlımdan mı? daha önce bölye bir problem yok idi. şimdiden teşekkürler.

merhaba nasıl nerden yükleniyo yardımcı olurmusunuzz nokıa6300

Nadir

Emekli Yönetici
Nokia nın sitesinden Nokia Software Updater ı indir..pc ye kur usb ile telefonu pc ye bağla ve programı çalıştır..

Kardeş türkçe dil gitmiyo dedin yükledim gitti suan ingilizce kullanıyorum hala düzeltemedim yardımcı olursanız sevinirim....

ooo siz eskilerde kalmışınız onun 07.30 çıktı

hocam bu yazılımı verdıgın lınkden dındırdım yukledım ama usb yı de takıyom en son işlemde cihaz bulunamadı diyo bunu nasıl halledecem yardım ltfn

KOÇUM 6300 A PROGRAM YUKLENIOO OĞREN DE GEL HADİ ASLANm

giz_em

Üye
güncelledikten sonra türkçe yapabilmiş arkadaşlarda vardır elbette... ama 6300 güncelledim 7.21 fakat türkçe dil seçeneği gitti ingilizce iki tane garip karakterli dil ve melayu die bir dil var...nemesis programıyla denedim ama olmadı :S

hakkı ordaysan en son msj attığın konuya bak cvp verdim