6300 tema veya .nth uzantılı temalarda ayar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
6300 tema veya .nth uzantılı temalarda ayar
Arkadaşlar temanın saat rengi siyah,arka plan da siyah olunca menüdeyken saat görünmüyor,aynı şekilde gelen mesajlardaki kişilerde görünmüyor.ben o yazı renklerini nasıl değiştirebilirim??bilgisayardan bi kaç baktım,not defteriyle açtığında 'colors' yazıyor ama pek anlayamadım.değişik kodlar vardı.bi yok gösterebilir misiniz veya ben temayi paylaşsam da bilenler yapıp tekrar upload etseler olur mu??

spy ghost

spy ghost

Üye
kaynak dosya varsa düzenleme yapabilirim .tdf dosyası lazım

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır yaptım :) deneye deneye yaptım,baya uğraştım ama oldu sonunda.teşekkür ederim ilgilendiğin için :) kodlar baya zor ya,internet olmasa yapamazdım herhalde :)

spy ghost

spy ghost

Üye
:) tdf olduktan sonra carbide programı ile o temaya istediğim şekli verirdim :)

evren991

evren991

Üye
paradox hangi dosya yöneticisini kulanıyorsun?

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Dosya yöneticisi derken?bilgisayarda mı?nokia pc suite kullanıyorum :D

evren991

evren991

Üye
telefonun 6300 mış kardeşm telde ne kullanıyorsun onu dedim

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
İşletim sistemini mi soruyorsun?onu soruyorsan symbiyan bildiğim kadarıyla.

evren991

evren991

Üye
forumda görmüşsündür file explorer,moby explorer,blue ftp falan varya onları soruyorm.farklı bir program bulmuşsundur belki diye ben pek aktif değildim de son 1,5 aydır aktifleştim forumda ama hala istediğim gibi değil prog türkçeleştirme falan anlar mısın ayrıca?

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Hm o programlardan hiçbirini kullanmıyorum :) kendim ayarladım,kendi kendimin patronuyum yani :) programlamaya hevesim var ama pek fazla anladığımı söyleyemem.ancak temalardan anlarım kendimi idare edecek ve programsız ayar yapacak kadar :) baştan tema yapamam ama var olan temada çoğu ayarı ve değişikliği yaparım :)

evren991

evren991

Üye
bende başlamak istiyorum da nerden başlayacağımı bilmiyorum birde şu sıra 6600 gelecek bilirsin eskilerden:ehepeki müzikçaların ne kadar sürede açılıor benimkinde donma varda biraz.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Müzikçalar mı,kullanmıyorum :D sırf o donma yüzünden kullanmıyorum :) en az 3 4 dakika sürüyor.gıcık oluyorum o donma problemine.tema ayarlarlamaya başlayacağım diyorsan yardım edebilirim elimden geldiğince.ha bi de mp4 player olduğu için gerek duymuyorum telefonun müzikçalarına :)

evren991

evren991

Üye
nokia teheme studio vardı geçen yıl pc el değiştirdi bu yıl tamamen bende silinmiş işte yapıyordum birşeyler o zman da bu yıl inşallah buralrda olurum yardımlaşırız.versiyon atunca düzeldi de başka güncelleme yok onun için kaldı böyle telde 350den fazla mp3 var:)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl versiyon attın ya?versiyon atınca müzikçaların donması geçti mi?sana bi site önereceğim bilgisayardan girdiğimde paylaşırım burda.hazır temayı değiştirmeyi biliyor musun resimlerini falan?

evren991

evren991

Üye
ownskin mi?pc suite te yazılım güncelle seçeneği var kardeşm ordan yaptım şimdi de telden pcyi nete bağladım paket var.geçen yıl yaptım ama bu yıl yine donma var.

evren991

evren991

Üye
corrupt bu s40,s60 falan yazıyor baştaki s ne anlama geliyor symbian mı kardeşim?

spy ghost

spy ghost

Üye
corrupt bu s40,s60 falan yazıyor baştaki s ne anlama geliyor symbian mı kardeşim?
s: symbian

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar tema yapacaksanız en güzelinden Carbide eu 4.3 ile başlayın

evren991

evren991

Üye
prog türkçeleştirme kardeşm onu nasıl yapabiliriz,bilgin var mı?

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Hayır ownskin değil.ben de telefonu pc ye bağlıyorum da şimdi telefondan giriyorum nete.tema yapan bir program var mı,benim dediğim siteden oluyor internet gerekiyor.neyse yazılım güncellemeyeceğim o zaman.zaten telefonu değiştirecek gibiyim

- - - Eklendi - - -

Nasıl türkçeleştiriyoruz programı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt