6300 Şifre Yükseltme Şifresi

Sponsorlu Bağlantılar

melancholic_fh

Üye
yhaa arkadaşlar yapmayın yazık değilmi fıstıqqq gibi telefona hoparlörü kaç para onun patlatırsınız mutlaka başka telefon olsa neyse sony erçsson w200i vardı bende şifre proğram derken ses sistemi gibi ettim tel.i ama birşey olmamıstı ona çünkü walkman zaten ama bu tele gerçekten yazık olur

kissbaby

kissbaby

Üye
boşuna aramayın yaw bende 6300 kullanıyorum öyle bi şifre yok o bildiğim kadarıyla samsunglarda oluyo ve de 6300 ın en yüksek sesi o onun üstüne çıkarsan çoğu tel gibi bu telinde hoparlörü patlar mesela E250 nin hoparlörü çok çabuk patlıyor ses yükselttikleri için
Arkadaşa Aynen KatıLıorm ...:yuru

haso_aga_47

Üye
olsan zaten ben çoktan yapmıştm bile doğru sölüo

ARİF42

Üye
Nokia 6300'a nasıl java programı yükleyebilirim lütfen yardım acilen

mat-rock_58

mat-rock_58

Üye
öle bi program yoq ama ekolayzer ayarlarındaki çubukları en üst seviyeye getirirsen seste biraz yüxelme olur... kulaklıkta daha etkili olur

ahmet_cetin

Üye
Keşke olsaydı ama tek samsunglarda var

hltdesign

hltdesign

Üye
yok

hakanserce007

Üye
ya sesi yükseltip napıcan, kalitesi düşüyo. kulaklığı tak son ses ver, o ses düzeyi yeterli bence :) daha fazla ses istiyosan telefonunu değiştir. bu makinayla ancak bu kadar oluyo arkadaşım :)

denizkarakus84

Üye
Fazla sesde iyi değil.Sonra telefonun hopörlorü patlar.Kaş çıkartayım derken göz yararsınız.

sercau28

Üye
bn yükselttim

--------------- Ekleme ---------------

Menü Media Ekolayzer Ayar 2 Seçenkler Düzenle (Sonra hepsini yükseltin) Kaydet

+repi unutmayın ha:yuru

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
Kolayı var Medya Ekolayzer a gir ordan ayar 1 veya ayar 2 yi seneekler de düzenle de sonra ordaki bütün yerleri yukarı çıkar ses yükseliyor ama cızıltı oluyor

erkamacar

erkamacar

Üye
Şifre YOk ekoLayzer Var xD

fmt01

fmt01

Üye
ztne 6300 rın kendı ekolazyrı var ondan sesını yukseltıyorsun eger dha fazla yukseltmek ıstersen telefonuna s40 uyumlu muzık calar yuklersın olur bıter

Muro_81

Üye
NokiaLarda Ses yükSeltme diye bişi yoK. O SadeCe bilqisayaRdan proqRam vaSıtAsı ile OluR beN Öle yapmışDım ArKadaslaR

süleyman1734

Üye
sanırım yok

sayas

Üye
mptrim diye bir program var sitede onu indirin

TheSims

TheSims

Üye
saçma sapan bir konu... KapatılMalı...!

ugur topcu

Üye
offfffffffffff

CyBeRMeMoLi

CyBeRMeMoLi

Üye
6300 kullanıcısı olarak ÖYLE BİR KOD OLMADIGINI BELİRTEYİM İSTEDİM Ses yükseltmek içinse winanp programı var onu kullanın %100 etkili oluyor