6300 program

Sponsorlu Bağlantılar

celocan

Üye
    Konu Sahibi
6300 program
slm arkadaşlar 6300 videoları nasıl oynatılıyor.bilen varmı?:agla

• Beğen
Tepkiler: hilmi33 ve karan65

worldcild

Üye
nasıl yani nerde pcdemi yoksa teldemi?

targa911

Üye
pek anlayamadım biraz daha açarsan konuyu yardımcı olmaya çalışırım

6230i

Üye
pc de pc suit oynatıyor3gp uzantılı videoları

muzzun

Üye
cevap weriyorum:
hafıza kartında vidyoyu bul,çal de..

nokia 6680

nokia 6680

Üye
konuyu biraz daha açsan

mrsl

Üye
şu 6300 ra göre bi office programı yokmu ya

D4rk_Lord

Üye
yhHA bU 6300 İÇİN pROG bULAMIYORUM :(:(:(:(

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
:oke:arkadaşım 6300 lara bildiğim kadarıylar java programarı olyo java programlarını dene

ozbim

Üye
teşekkür ederim

Salihyet

Salihyet

Üye
konuya bak allahım sen aklımı koru :ehe arkadaşım video yu VLC player yada nokia pc suit'in programı ile açabilirsin.. zaten telefonda açma gibi bi dert yok tel prog istemez açar..

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
6300 zaten hem 3gp hemde mp4 formatlı videoları oynatıyor. o yüzden harici bir program yükleme bence. çünkü ben denedim hiç biri tam performanslı değil. kimi ya zor açıyor kimi ya tam ekran olmuyor. zatten birkaç program var. o yüzden gerek yok bence. videoları 3gp ve mp4 e convert eden bir program indir. işini görür. allok 3gp converter adlı program işini görür.

crazygokhann

Üye
beyler bu model telefonlarda radyo dinlerken gel git yapıyor(açılıp kapanıyor)

daniel25

daniel25

Üye
konuya bak allahım sen aklımı koru :ehe arkadaşım video yu VLC player yada nokia pc suit'in programı ile açabilirsin.. zaten telefonda açma gibi bi dert yok tel prog istemez açar..

abi böyle sorular sormayın hiçmi tel kullanmadınız salihyet arkadaşım haklı

yusuf904

Üye
total video corvete programında 3 gp e cevir oluo

konya_samet

Üye
arkadaşlar 6300 ile ilgili program olursa bana atarmısınız netürlü olursa olsun bende size yardımcı olurum.simdiden teşekkürler sogolun. [email protected]

rahmi-67

Üye
yaw arkiler 6300 için bi msn programı yokmıdır yetkililer size diyorum arkiler derken sizden bahsediyorum

veygun

Üye
Yukardaki mesajı silmeniz için admin arkadaşlara rica ediyorum, öyle yazılar siteye yakışmıyor. Yukardaki üye yeni daha ilk mesajı, kuralları bilmiyor.

by-pusat

Üye
Arkadaşım Sana Nasıl Tşk Edeyim şimdi çok Saol Ya Beni Buyuk Bir Derten Kurtardın çok Saol