6300 program

Sponsorlu Bağlantılar

okyonus07

Üye
selam arkadaşlar ben 6300 kullanıyorum ama müzik çalar da bir sorun var sanırım müzik çalmıyor mp3 attım acaba onun için mi arkadaşlar bir fikri olan varsa yardımcı olabilirmi acaba

hkfull61

Üye
GOM player ... :oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
3gp, mpeg4

lucyfer

Üye
BAK SANA PROGRAM İSMİ VEREYİM TOTAL VİDEO CONVERTER İNDİR BÜYÜK BİR İHTİMAL SERİAL VERMİYECEK SERİALSIZ AÇAMASSIN bak msnm bu indirdiğin zaman ben sana türkçeleştirmek için programıda serailıda veririrm tmmı onda her şey izleyebilrisin ( [email protected] )

mehmetorcin

Üye
ya ben bu java programlarını deniyorum ama olmuyorn aca direk hafıza kartına yüklediğimden dolayı olabilirmi
hiç bir java oyun ve program açmıo :S;
yardım plsss...

omer eroglu

omer eroglu

Üye
hangı programı ıstıyosun sen
ona gore yardımcı olıyım

v for

Üye
s60 oyunlarını 6300 çalıştırmak için ne yapmalı lütfen

kurt447

Üye
güvenlik kodunu bilmiyorum ime numarasından denedim bir şifre verdi olmuyo yardım lütfen

djsalih1907

djsalih1907

Üye
ben hepsini biliorum pdf programı bile var gelelim videolara videolarıda codec yardımı ile oynatabilirsin lütfen reppp

fth_kexin

fth_kexin

Üye
yaa d4rk lord 6300 ıcın program nasıl bulamıyorsun yaa her yer envaye cesıt program kaynıyor hazır stede bırsey bulamıyorsan yuh derım sana ksura bakma

maçaço

Üye
telefonuma internetten yazılım yükledim telefonum yabanci dil versiyonuna geçti menüde türkçesi yok ne yapabilirim

--------------- Ekleme ---------------

yanlız telefonum 6300

Scaleo001

Üye
bu 6300 3gpleri oynatmıyo mu? 6300 için video converter tavsiyeniz var mı

you dead

Üye
Pc de ise internetten VLc media Player Ya da Gom Player ı yükle açar telefda acmayı da bılmıosan yuh