6300 Nokia Formatlama

Sponsorlu Bağlantılar

apron

apron

Üye
    Konu Sahibi
6300 Nokia Formatlama
SELAMIN ALEYKÜM önce paylaşımlarınızdan dolayı hepiinize teşekkür ederim .Arkadşlar benim 6300 var ve formdaki yöntemi (yıldız kare 7370 kare ) denedim ama telefona tüm telefon ayarları geri yüklensinmi diye telefon açılıp kapanacak diye uyarı metni gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim....

Birde bu s40 3erd smbyam ne demek beni aydınlatırsanız ..ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKÜR ..:vur

• Beğen
Tepkiler: ibo_07

devilboy

Üye
arkadaşım. senin uygulamaya çalıştığın olay symbian telefonlar için geçerlidir. 6300 s40 serisi bir telefon olup standart java yazılımıdır. ona ancak ya orjinal ayarlarını tekrar yükleyerek yada herhangi bir teknik servise giderek format attırırsın...

730

Üye
ya dostlar benim nokia 6300 var.güvenlik kodunu unttum.ya internetten yapmayı buldum ama,telefonun IMEI no sunu istiyor.ya ben güvenlik kodunu bilmediğimden telimi açmıyom.internet sitelerinde kare 06 kareye basark IMEI no nu bulabilirsin diyo.dedim ya telimi açmıyom nası bakıcam IMEI NO MA

--------------- Ekleme ---------------

Yazarsanız Sevinirim

baransoylu79

Üye
teşekkürler devilboy

dj kenny

Üye
ya arkadaşlar, benim 6300 da mesaj gönderdiğim zaman aynı mesaj 3 defa gidiyo. ne yapabilirim?..

..ç..

Üye
bok yap

xkadir61

xkadir61

Üye

uTku^

Üye
ne sorunluymuş şu tel yaw

brotherboys

Üye
Telefonun arkasında yazıyo batarya havzasında

xyyxyyx

Üye
6300 telefona format atılmaz güvenlik kodunuda sadece telefoncuya 5 lira verek öğrenebilirsin

benim 6300 format atmak için her yoluy denedim fakat ...

serkan3457

Üye
merhaba telefonuma yeni güncelleme yaptım ama ingilizce türkçe dil seçeneği yok nasıl yapıcam yardımcı olursanız sevinirim msn adresim [email protected]

yardımcı olunn telefonumu düzeltemiyorum ingilizce kaldıı [email protected]

ordamısınızzz

ordamısınızzz

sero_020

Üye
arkadaslar benim bir 63 00 var imei numarası klnlandı tel kapandı ne yapabilirim

noktagsm

Üye
teşekkürlerrrrrrrrr

jebelem

jebelem

Üye
Orjinal ayarlarını nasıl yüklüyorüz ben de de 5130 var music çalar açılmıyo hata veriyo ne yapmam gerek

Takipçi Satın Al

Üst Alt