6300 Müzik çalar ile ilgili soru LütFen Yardımm

Sponsorlu Bağlantılar

Dowdy

Üye
    Konu Sahibi
6300 Müzik çalar ile ilgili soru LütFen Yardımm
6300 müzik çalarında 1 den fazla albüm oluşturup onları dosya şeklinde ayarlayıp istediğim zaman o albüm ü açıp dinlemek istiyorum bunu yapabilecek birşey varmı lütfen yardım edin Örn; Albüm 1: Arabesk, Albüm 2 : Pop, Albüm3 : Rep, Albüm4: Rock.... gibi Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tesekkürler

• Beğen
Tepkiler: wind001

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
tam hatırlayamıyorum ama onu bende kullandım..galeriden girip parçayı seç ve liste oluştur de... onun gibi birşeydi..benim hatırladığım bu.....eğer yardımcı olmazsa yada özelliği yanlış hatırlıyorsam...ki olabilir....başka bir arkadaşının tel. dan liste yap boş liste (nokia olsun) bluet. gönder klendine ve parçaları ekle ...şu anda aklıma gelen bu..şu anda elinde olan arkadaşlar daha sağlıklı cevap verirler.. ok...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
onu müziq dosyasında ayalrya bilirsin:S

deniz-17

deniz-17

Üye
arkadaşım mp3 çalara gir orda albüm oluştur var ordan albümün ismini yaz sonra şarkıları seç oldu bitti
umarım yardımcı olmuşumdur:yuru

PAPADOC

PAPADOC

Üye

siniper34

Üye
arkadaşlar mp3 çalar proğramı varmı bu 6300 ın çok yere baktım yok galiba

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici

neverlander

Üye
gerçi üzerinden uzun zaman geçmiş ama sanırım sorun cevaplanmamış..müzik çalar'a girdikten sonra seçeneklerden müzik kütüphanesine, oradan da parça listelerine girin.favoriler'e girip seçeneklerden parça listesini sil deyin (listede başka parça olması ihtimaline karşı)

daha sonra geri gönün ve müzik kütüphanesi altındaki tüm parçalara gelin, istediğiniz parçayı seçeneklere girip favorilere ekle deyin.ekleme işlemi bittikten sonra tekrar az önce girdiğiniz favoriler bölümüne gelini oradan herhangi bir parçayı çalın. böylece seçtiklerinizi parça listesi bölümüne atılmış olacak. sonra parça listesi bölümüne girerek "parça listesini kaydet" deyin. böylece bi mp3 listesi oluşturmuş oldunuz. oluşturduğunuz listelere müzik kütüphanesi=>parça listeleri=>"parça listelerim" bölümünden ulaşabilirsiniz.

deniz-17

deniz-17

Üye
gerçi üzerinden uzun zaman geçmiş ama sanırım sorun cevaplanmamış..müzik çalar'a girdikten sonra seçeneklerden müzik kütüphanesine, oradan da parça listelerine girin.favoriler'e girip seçeneklerden parça listesini sil deyin (listede başka parça olması ihtimaline karşı)

daha sonra geri gönün ve müzik kütüphanesi altındaki tüm parçalara gelin, istediğiniz parçayı seçeneklere girip favorilere ekle deyin.ekleme işlemi bittikten sonra tekrar az önce girdiğiniz favoriler bölümüne gelini oradan herhangi bir parçayı çalın. böylece seçtiklerinizi parça listesi bölümüne atılmış olacak. sonra parça listesi bölümüne girerek "parça listesini kaydet" deyin. böylece bi mp3 listesi oluşturmuş oldunuz. oluşturduğunuz listelere müzik kütüphanesi=>parça listeleri=>"parça listelerim" bölümünden ulaşabilirsiniz.

benim söylemek istediğim de buydu

--------------- Ekleme ---------------

6300 da öle bişe bulunmammakda

nsl ya bulunuyo:allalla:

19mayis

Üye
arkadaşım sadece PC suite i bilgisayarına kur ve süper albümler yap başka bişi yok.

DI-KEY

DI-KEY

Üye
Mp3 çalardan Srçcen Olmazsa Mp3 Program Yükle

merse

Üye
süpersin neverlander

tolgaer

Üye
arkadaşlar ben telefonumdaki müzikleri müzik çalara ekliyemiyorum sadece 2 tane müzik var müzik çalarda nasıl yapıcagmı bilmiyorum rica etsem yardım ederseniz sevinirim

Üst Alt