kral_660 Üye bence bana göre güsel kamerası 2 gün şarj dayanıyor müzik dinlememe ragmen oke sizin telefonlar dakdik
bence bana göre güsel kamerası 2 gün şarj dayanıyor müzik dinlememe ragmen oke sizin telefonlar dakdik
mc zebani Üye batstyleme' Alıntı: bende ablamda ve babamda 6300 var bizde öyle olmuyor ama bir ara bende 6230i vardı onda bataryayı emiyordu bazen benim e250 de öyle Genişletmek için tıkla ... Y TAM OLARAK ÖYLE DEĞİL BEİM ABLAMIN VAR ÇOK UĞRAŞIYOR 1 2 GÜN GİDİYOR BABAMIN VARO 5 6 GÜN GİDİYOR ÇOK KULLANMAYA BAĞLI BENCE (ORJNAL BATARYALARDA)
batstyleme' Alıntı: bende ablamda ve babamda 6300 var bizde öyle olmuyor ama bir ara bende 6230i vardı onda bataryayı emiyordu bazen benim e250 de öyle Genişletmek için tıkla ... Y TAM OLARAK ÖYLE DEĞİL BEİM ABLAMIN VAR ÇOK UĞRAŞIYOR 1 2 GÜN GİDİYOR BABAMIN VARO 5 6 GÜN GİDİYOR ÇOK KULLANMAYA BAĞLI BENCE (ORJNAL BATARYALARDA)
nokala20 Üye arkadasım ilk aldıgın zamn cok kullanuırsan oyle olur bn aldım 1sene oldu sarjı konusma haric bisey yapmazsam 7gun gidiyor müzikde dahil
arkadasım ilk aldıgın zamn cok kullanuırsan oyle olur bn aldım 1sene oldu sarjı konusma haric bisey yapmazsam 7gun gidiyor müzikde dahil