6300 konuşma esnasında karşıdakinlere müzik dinlet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
6300 konuşma esnasında karşıdakinlere müzik dinlet
Konuşma esnasında 6300 mp3 uzantılı bir müzik açtığınızda ya aramayı bitir der yada izin verilmiyor der bu videolardada öle çözüm:bi gün arkadaşla konuşurken önceden kayıt ettiğim bir müziği açtım arkadaş şaşırdı. Yani ses kayıtlarını arkadaşınıza konuşma anında dinletebiliyosunuz.6600 hangi uzantıda ses kayıt ediyor mp3 dosyalarını bu kayıt uzantısına dönüştürmek münkün mü.ama münkün olmasada sevgilinize kayıt ettiğinis ses dosyasi ile konuşma anında jest yapabilirsinis

egebeyturk

Üye
iyi güzel demişsinde link yokkkkk

Laz¥

Laz¥

Üye
Linksiz paylaşım ağaçsız ormana benzer :D Apdurrahim arkadasım link koyarmısın

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda link koymak kolaymı:d pc den girince koycam

--------------- Ekleme ---------------

işte dosyaları convert emek için total video cenverter

hasab12

Üye
cok cıns bırısısın

by.murti

Üye
arkadaslar öncelikle şoyle size beyan edeyim...ben arkadasımla uzun sureli konuşuyorum fakat arkadasım benden muzık ıstıyor ama lakin mp3 dinletmek istiyorum fakat calmıyor ne yapmak gerekıyor bu sorunu çözen arkadasımız varsa güzel bir şekilde anlatırsa cok makbule gececektir...???

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım 6300mp3 dinletemessin linkini verdiğim programla mp3 dosyasını ses kaydı uzantısına dönüştürüp dinletebilirsin

Ses kaydı dosyası .amr uzantılıdır yani verdiğim linki indirip mp3 dosyasını amr ye çeviriyosun sonra onu telefonuna atıp arkadaşlarına dinletiyosun.konu çözülmüştür

silop_kms

silop_kms

Üye
Arkadaşım 6300mp3 dinletemessin linkini verdiğim programla mp3 dosyasını ses kaydı uzantısına dönüştürüp dinletebilirsin

Ses kaydı dosyası .amr uzantılıdır yani verdiğim linki indirip mp3 dosyasını amr ye çeviriyosun sonra onu telefonuna atıp arkadaşlarına dinletiyosun.konu çözülmüştür
evet olay bitmiştir

comez46

Üye
6630 larda bu özellik var o tlf unu kullanan arkadaşlar direk şarkıyı çalıp konuştuğu kişi ile beraber dinleyebiliolar ben çok kulandım ..... Saygılarımla

adrenalin_

adrenalin_

Üye
güzel... teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt