6270(6280)6288 fAn KuLüp(baska konu açılmasın)

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetsyr

ahmetsyr

Üye
bende yeni aldım ama bakalım simdiden bi sorunum yok
coookk super telefon ama herkese tavsiyr ederim

eldevarhuzun_15

Üye
slm bende 6270 kulanıcısıyım bi türlü tele uyan bir pro bulamıyorum inşalah buluruz arkadaşlar

ylnzkvby

Üye
yaw kimse başka konu açmasın diyosunuz .ama hiç yardım etmiyosunuz.

canpato

canpato

Üye
Konuyu açan arkadaşım bi zahmet bi video oynatıcı pls ?:D

empireofeses

Üye
arkadaşlar merhaba ben bu sitede daha yeniyim ve telefonum nokia 6288 , snake oyununu sildim yanlışlıkla bu oyun ve son sürüm güncel oyunları bulamıyorum..yardımcı olursanız sevinirim.birde güzel temalar ve duvar kağıtları varsa ellerinize sağlık.....

ucenmi

Üye
bendede 6288 var

1.videoları ileri alamıyorsun bütün programları denedim diyebilirim

2.oyunları sildi iseniz telefonu güncelleme programı ile güncelleyin
(güncelleme programı nokianın sitesinde var )

gecesahini22

Üye
arkadaslar bende 6280 var ve hareketli tema oynatmıyor yani flash destekli tema biri yardım ederse sevinirim ya da tavsiyede bulunrsa

canpato

canpato

Üye
Uygulamada erişim yasak olmasını nsl kaldırabiliriz ör mp3 pro mında müzik leri açarken hata verio

gokhandert

Üye
Arkadaşlar bendede 6280 var hafıza boş olamsına rağmen full dolu gösterio yardım lütfen telefon hafızası hiçbir tema kuramıorum

canpato

canpato

Üye
6280 6288 GİBİ TELLERRE OYUN TEMA VİDEO ARYANLAR TAVSİYEM ÜYE OLMADAN HERŞEY İNDİREBİLİYORSUNUZ

fuchs2121

Üye
linki söylesene kardeş,

qanser

Üye
slm arkadaşlar.her türlü telefon için tema,video(sınırsız mb'lık) converter istedıhınız seyı yazın elimden geldıgı kadar yardımcı olurum

murat isl

Üye
arkadaşlar sitedeki mp3 playerler ve video playerlerin hepsini yükledim ama hiç birini çalıştıramadım yardımcı olursanız sevinirim.gerekn uygulama ayarlarını filan yaptım ama yinde çalışmıyor

alfo24

Üye
6280 için pdf dosyalarını açmamda bana yardımı dokunabilecek er kişiler lütfen cevap ve yardım acil ihtiyacım var [email protected] mail adresim

burhan_489

Üye
S.a BEnim 6280 Telefonumda saat teması kullanamıyorum bu telefonlar swf yi desteklemiyormu acaba

chilqan

Üye
6280 için telefon hafızası yada sim karttan sılınen mesjları gösterecek program var mı?

Üst Alt