Kardeşim Öncelikle Ben Oyun Hastasıyım...Ama Nalet Telefona Bi Türlü Güzel Oyun Bulamadım...(nokia 6233) Son Bir Aydan Beri Araştırmıyodum Bi Bakayım Dedim Ve Senin Upload Ettıgın Oyunlarla Karşılaştım... Senin Ne Kadar Hırslı Ve Araştırmacı Yapıya Sahıp Oldugun Burdan Belli Oluyor.. Sana Tekrar Teşekkür Ederim Saygılarımla Başarılarının Devamını Dilerim...
16 Mart 2008 Saat : 00:09
Öncelikle beğendiğin için teşekkür ederim ama 6233 gerek ses kalitesi, gerekse kamerasıyla harika bir telefon. Tabi Nokia'nın daha iyi modelleri var ama 6233'ün kamerası N70'ten falan daha iyi çekiyor buna inanın. Tabi sürekli çift hoparlöründen müzik dinleyip hoparlörün yıpranmasına neden oluyor insanlar. Telefonun tek eksiği S40 olması ama bu eksiğin bir yandan da nasıl faydalı olduğunu açıklayayım :
1. S40 olduğu için (ya da Symbian olmadığı için) telefona attığınız oyunları "kurmadan" direkt oynayabiliyor veya hemen silebiliyorsunuz.
2. Oyunları telefona kurmadığınız için 2 gb'a kadar hafıza desteği var ve telefonu hiç kasmıyor. Arasıra hata verip ana menüye dönebilir ama çok basit bir hatadır ve nadiren olur.
Ayrıca gördüğünüz gibi her kaliteli oyunun 6233 versiyonunu "hemen hemen" bulabiliyorsunuz. Ben telefonumdan son derece memnunum. Aslında bu oyunlar olmadan önce de memnundum. Otobüslerde, birini beklerken veya bir yerde sıra beklerken özellikle çok iyi oluyor. Tabi sevgilinizin yanında aman oynamayın size tavsiye.