6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

jotem_72_

Üye
Usta Tşk Ler

omer_58400

omer_58400

Üye
helal olsun diyecek bişey yok :yuru

omer_58400

omer_58400

Üye
gercekten cok güzel bir paylasım eline saglık cok ii olmus kardess:oke:

_teqe_

_teqe_

Üye
emrah kardeş snden bi isteğim olcak gamelft oyunlarından oluşan bi paket yapsan gslolmaz mı ? :D

fezile

Üye
oyunu ındıremıyorum

esatneseli

Üye
sağolasın AGA

_teqe_

_teqe_

Üye
emrah bşi daha dcem bu arşvn aynısını bşka bi sitede gördm heralde alıntı yaptıar habern olsn ;)

CHoCoL4T3

CHoCoL4T3

Üye
abi sana ne denir ki yani sağol varol... süper paylaşımlar... piyasadaki en iyi arşiv seninki be abi...

--------------- Ekleme ---------------

emrah kardeşim senden iki isteğim olacak...

1.Şöyle _teqe_ nin dediği gibi kaliteli gameloft oyunlarından bir paket yapsan çok bahtiyar olurum.

2.Hangi sayfada olduğunu unuttum NBA Live 2008 5300'ımda problem çıkarıyor da bir bak istersen.

hayal_t

hayal_t

Üye
kardes cok tesekkurler vampırlı oyun varmı hıc bulabılırmısın sımdıden tesekkurler

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
emrah bşi daha dcem bu arşvn aynısını bşka bi sitede gördm heralde alıntı yaptıar habern olsn ;)

Çalan kişiyi biliyorum. Üye olduğu ve konumu çalıp yayınladığı sitelerin yöneticileriyle görüştüm ama pek sallamadılar, tabi o sitelerin yöneticilerinin önce temiz olması gerekir. Linkler silinmediği için alıp başka yerlerde yayınlıyorlar. Konumu çalan kişilerin yaşının 15'in üzerinde olduğunu sanmıyorum. Belli bir zekaya ulaşamamış 3-5 salaktan ibaret.

abi sana ne denir ki yani sağol varol... süper paylaşımlar... piyasadaki en iyi arşiv seninki be abi...

emrah kardeşim senden iki isteğim olacak...

1.Şöyle _teqe_ nin dediği gibi kaliteli gameloft oyunlarından bir paket yapsan çok bahtiyar olurum.

2.Hangi sayfada olduğunu unuttum NBA Live 2008 5300'ımda problem çıkarıyor da bir bak istersen.

Böyle bir paket kanımca çok zor hazırlanır. Çünkü hangi oyunların Gameloft yapımı olduğunu görebilmek için tek tek oyunlara girmem gerekir. Çoğunu bilsem de yine de zor bir iş. Ancak verdiğim oyunların içinde tüm Gameloft oyunları var zaten. O paketleri indirince hepsi telefonunuzda olacaktır.

murat2323

Üye
Çalan kişiyi biliyorum. Üye olduğu ve konumu çalıp yayınladığı sitelerin yöneticileriyle görüştüm ama pek sallamadılar, tabi o sitelerin yöneticilerinin önce temiz olması gerekir. Linkler silinmediği için alıp başka yerlerde yayınlıyorlar. Konumu çalan kişilerin yaşının 15'in üzerinde olduğunu sanmıyorum. Belli bir zekaya ulaşamamış 3-5 salaktan ibaret
sana katılıyorum hangi siteler olduğunu söylersen yardımcı olurum sana emrah44
emrah44 kızacak ama size bir site vereyim oyunun ilk çıktığı anda bile orda yayınlanıyor

general_90

general_90

Üye
çok Teşekkürler

_teqe_

_teqe_

Üye
emrah kardş hadi ama pylaşmlarını özledk...

gürsoy

Üye
Ellerine emeğine sağlık
ya ben bu dev arşivdeki M harfindeki oynları indiremiyorum arkadaş bi bakabilcen mi?

mitixi13

mitixi13

Üye
ei güzel qesüL

bubndan eyisi can sağlığı

ben burada yeniyimde

cepe knight online atarmıyız N95 e nası atarız bi bakın yaw

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez