6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

lvluzo

Üye
Kardeşim Öncelikle Ben Oyun Hastasıyım...Ama Nalet Telefona Bi Türlü Güzel Oyun Bulamadım...(nokia 6233) Son Bir Aydan Beri Araştırmıyodum Bi Bakayım Dedim Ve Senin Upload Ettıgın Oyunlarla Karşılaştım... Senin Ne Kadar Hırslı Ve Araştırmacı Yapıya Sahıp Oldugun Burdan Belli Oluyor.. Sana Tekrar Teşekkür Ederim Saygılarımla Başarılarının Devamını Dilerim...

16 Mart 2008 Saat : 00:09

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Öncelikle Ben Oyun Hastasıyım...Ama Nalet Telefona Bi Türlü Güzel Oyun Bulamadım...(nokia 6233) Son Bir Aydan Beri Araştırmıyodum Bi Bakayım Dedim Ve Senin Upload Ettıgın Oyunlarla Karşılaştım... Senin Ne Kadar Hırslı Ve Araştırmacı Yapıya Sahıp Oldugun Burdan Belli Oluyor.. Sana Tekrar Teşekkür Ederim Saygılarımla Başarılarının Devamını Dilerim...

16 Mart 2008 Saat : 00:09

Öncelikle beğendiğin için teşekkür ederim ama 6233 gerek ses kalitesi, gerekse kamerasıyla harika bir telefon. Tabi Nokia'nın daha iyi modelleri var ama 6233'ün kamerası N70'ten falan daha iyi çekiyor buna inanın. Tabi sürekli çift hoparlöründen müzik dinleyip hoparlörün yıpranmasına neden oluyor insanlar. Telefonun tek eksiği S40 olması ama bu eksiğin bir yandan da nasıl faydalı olduğunu açıklayayım :

1. S40 olduğu için (ya da Symbian olmadığı için) telefona attığınız oyunları "kurmadan" direkt oynayabiliyor veya hemen silebiliyorsunuz.

2. Oyunları telefona kurmadığınız için 2 gb'a kadar hafıza desteği var ve telefonu hiç kasmıyor. Arasıra hata verip ana menüye dönebilir ama çok basit bir hatadır ve nadiren olur.

Ayrıca gördüğünüz gibi her kaliteli oyunun 6233 versiyonunu "hemen hemen" bulabiliyorsunuz. Ben telefonumdan son derece memnunum. Aslında bu oyunlar olmadan önce de memnundum. Otobüslerde, birini beklerken veya bir yerde sıra beklerken özellikle çok iyi oluyor. Tabi sevgilinizin yanında aman oynamayın size tavsiye. :D

lvluzo

Üye
Nokia 6233 Çok Güzel Bir Telefon Hemen Hemen Nokia nın Şuana KAdar Cıkardıgı Hem Ses Kalitesi Olsun Hem Kamera Bakımıından Olsun Süper...
Bu Arada Kız Arkadaşımın Yanında Oynadım :) hatta Oda Cok Merak Ettı...Onada İndirdik Aynı Telefondan ondada var :) Anlıcagın Bana Sorun Olmuyo :) Olsada Tekmeyi Yerdi Şimdiye Kadar :)

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6233 Çok Güzel Bir Telefon Hemen Hemen Nokia nın Şuana KAdar Cıkardıgı Hem Ses Kalitesi Olsun Hem Kamera Bakımıından Olsun Süper...
Bu Arada Kız Arkadaşımın Yanında Oynadım :) hatta Oda Cok Merak Ettı...Onada İndirdik Aynı Telefondan ondada var :) Anlıcagın Bana Sorun Olmuyo :) Olsada Tekmeyi Yerdi Şimdiye Kadar :)

Ben yaptım, tekmeyi yedim.:kop:

lvluzo

Üye
Olay Sende Bitiyo... Sözün Geçerse Herşeyi Yaptırırsın...;)
Kardeşim Sen Bilirsin...
Video Oynatıcı warya onu nasıl ayarlıcaz " ileri" "geri" nasıl yapılıyo program falan warmı yoksa telefonun özelligi warda benmi bilmiyorum...!yardımcı olursan sevınırım...:)

erroll30

Üye
merhaba emrah kardeşim.öncelikle gercekten cok güzel bir çalışma yaptığın için teşekkur ederim.başka yerde göremeyeceğim kadar güzel, kaliteli oyunları burda gördüm ama nedense bir türlü yükleyemedim onları.indiriyorum arşiv bulunamadı diyo.zaten ebatı da çok düşük 4 kb kadar.??bütün oyunları yeniden yapılandıramaz mısın rica etsem.haber bekleyecem senden.şimdiden teşekkur ederim.kolay gelsin.

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Olay Sende Bitiyo... Sözün Geçerse Herşeyi Yaptırırsın...;)
Kardeşim Sen Bilirsin...
Video Oynatıcı warya onu nasıl ayarlıcaz " ileri" "geri" nasıl yapılıyo program falan warmı yoksa telefonun özelligi warda benmi bilmiyorum...!yardımcı olursan sevınırım...:)

Bizim S40 telefonlarda vidyoyu ileri geri sarma olayı yok malesef. Ne kendi oynatıcısının, ne de S40 programların böyle bir özelliği var.

merhaba emrah kardeşim.öncelikle gercekten cok güzel bir çalışma yaptığın için teşekkur ederim.başka yerde göremeyeceğim kadar güzel, kaliteli oyunları burda gördüm ama nedense bir türlü yükleyemedim onları.indiriyorum arşiv bulunamadı diyo.zaten ebatı da çok düşük 4 kb kadar.??bütün oyunları yeniden yapılandıramaz mısın rica etsem.haber bekleyecem senden.şimdiden teşekkur ederim.kolay gelsin.

Eğer 4 kb indi gibi görünüyorsa aslında inmemiştir dosya. Rapidden indirirken dosyanın ismini rastgele bir şey yap mesela "sfhsfdhshs"... Böyle yaparsan sanırım indirmede sorun yaşamazsın. İndirdikten sonra ismini tekrar düzenlersin.

addvaitya

addvaitya

Üye
bende 6300 var yani s40 serisi bir telefon ve kendi video oynatıcısında videoyu izlerken sağ ya da sol yön tuşlarına basınca her basışta 10 saniye ileri ya da geri alınabiliyor. sağa basıp ileri sola basıp geri alınıyor. tahminimce diğer s40 lardada öyle olması lazım. bilginize...

erroll30

Üye
emrah kardeşim.ben downloadlarımı flasget(jetcar) adlı bir download programıyla yapıyodum. sorun benim download programındaymıs.onu iptal ettim ve oyunları indirdim.çok teşekkur ederim.başarılar dilerim.

lvluzo

Üye
Bizim S40 telefonlarda vidyoyu ileri geri sarma olayı yok malesef. Ne kendi oynatıcısının, ne de S40 programların böyle bir özelliği var..

Tamam Kardeşim... Yoksa Oynatmayız:)

sewimlipeach

Üye
walla calısırsa su 5 oyun mukemmmel hele 'carbon'at :D

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Ferrari World Championship
Gameloft'tan

Oyunun grafikleri çok iyi olmamasına rağmen, her oyunda olduğu gibi Gameloft oynanışı harika yapmış. Bu güzel Formüla 1 oyununu düşünmeden indirin. Tabi yine benden size hedaye..

Ekli dosyalar

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Kardes bu guzel oyunların bır de 128x160 ını bulsan hayır duamı alırsın valla..

waspor

Üye
ben hayatımda bir sürü arşiv gördüm ama bunun gibisini görmedim wallaha süpersin sana diyecek kelime bulamıyorum ....:oke::oke::oke:

zaten bu gün anca 12 sayfa baktım sadece bu konuda gözlerim pötleti :ehe ama neredeyse hepsini indirdim we hepside süper dierlerinide sonra indircem vakit bulucca:yuru:pro:

ÇOOOOK SAOL

zefirus_bt

Üye
eline sağlık emeğine sağlık:oke:

ultraslan07

ultraslan07

Üye
çok saol yenilerini bekliyoruz

_teqe_

_teqe_

Üye
çok gzl bi paylaşım tebrikederim bnimde bir isteiğim olacak pokemon oyunu bulbilirmisin 240x320

bi de bir iki sayfa geride yüzklerin efendsi oyunu yk dmissin bnde strateji oynu olarak war

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum o oyunu. Ben aradığımda bulamadım.

ultraslan07

ultraslan07

Üye
kardeş voleybol oyunu warmı 3D olan

burcu_0

Üye
Peki 6233 Için Msn Programı Var Mı? Lütfen Cvp