6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

jatvalca

jatvalca

Üye
oyunların hepsini nidirip telefona yüklesek 2 - 3 sene gider galiba
böyle bir emeğe teşekkür az kalır..
çalışmalarında başarılar

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
oyunların hepsini nidirip telefona yüklesek 2 - 3 sene gider galiba
böyle bir emeğe teşekkür az kalır..
çalışmalarında başarılar

Yok bazı arkadaşlar birkaç haftada sıfırlamış oyunları. :D Zaten onların hızına ayak uydurmaya çalışıyorum. :D Çok teşekkürler yorumun için.

meymet

Üye
helal vallahi tesekkurden cok daha fazlasına layık bu calısmaların:)

işçk12345

Üye
aga bunlar rapidshareden inmioo bana mail atsana arda_coskunlar yarış oyunlarını atarsan sevinirim

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
aga bunlar rapidshareden inmioo bana mail atsana arda_coskunlar yarış oyunlarını atarsan sevinirim

Kardeş maille atmak uzun iş, rapidshare sitesinden indirmenin yolunu birkaç sayfa önce anlattım. Ordan bakıp rahatlıkla indirebilirsin.

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
1942 Air Combat

Grafikleri ve oyunun kendisi oldukça iyi. Zevk alacağınız türden bir savaş pilotu olduğunuz bir oyun. Hadi iyi oyunlar. :)

Ekli dosyalar

ZLF0123

Üye
kardes bunlar d600 e olurmu

seksat59

Üye
emrah kardeşim sen teşekkürden daha fazlasına layıksın. ALLAH RAZI OLSUN.

yusufgüleç92

yusufgüleç92

Üye
eyvallah

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Roland Garros 2008

CUMA AKŞAMINA KADAR YOKUM, BİLGİNİZE...

Ekli dosyalar

-positive-

Üye
çok güzel paylaşım sağol

raynlife

raynlife

Üye
ne varsa göndermişsin yawwwww:oke::sn:

b111

Üye
ya emrah kardeş pes 2008 varsa bulamıorumda bi yardımcı olurmusn şimdiden saolasın

rudeboy_haze

Üye
gerçekten müthiş bir paylaşım çok saol

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
ya emrah kardeş pes 2008 varsa bulamıorumda bi yardımcı olurmusn şimdiden saolasın

PES 2008'i daha önce vermiştim, sanırım 1. sayfadan sonraki sayfalardan birindeydi. Arama butonuyla kolayca bulabilirsin bu konu içinde.

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
JENGA
I-Play'in

Tekrar merhabalar arkadaşlar. Bu oyunumuz Şahane Pazar programındaki bir oyuna benziyor. Hani içi dolu bardakları iki kişi sırayla çekiyordu ve kuleyi yıkmamaya çalışıyorlardı ya işte o oyunun cep versiyonu. Zevkli bir oyun. Ben tahta bölümünü oynadım ama galiba değişik objelerle oynanabiliyor.

Ekli dosyalar

ultraslan07

ultraslan07

Üye
saol kardeş

CHoCoL4T3

CHoCoL4T3

Üye
JENGA
I-Play'in

Tekrar merhabalar arkadaşlar. Bu oyunumuz Şahane Pazar programındaki bir oyuna benziyor. Hani içi dolu bardakları iki kişi sırayla çekiyordu ve kuleyi yıkmamaya çalışıyorlardı ya işte o oyunun cep versiyonu. Zevkli bir oyun. Ben tahta bölümünü oynadım ama galiba değişik objelerle oynanabiliyor.

jenga güzelmiş eline sağlık...

m_y_z_

m_y_z_

Üye
arşiv süper ellerinize sağlık arkadaşlar yeni çıkanlarıda eklerseniz memlekete çok iyi hizmet vermiş bi dünya dua almış olursunuz...teşekkürler...