Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim
Sponsorlu Bağlantılar
jatvalca
Üye
oyunların hepsini nidirip telefona yüklesek 2 - 3 sene gider galiba böyle bir emeğe teşekkür az kalır.. çalışmalarında başarılar
PES 2008'i daha önce vermiştim, sanırım 1. sayfadan sonraki sayfalardan birindeydi. Arama butonuyla kolayca bulabilirsin bu konu içinde.
emrah44
Üye
Konu Sahibi
JENGA I-Play'in
Tekrar merhabalar arkadaşlar. Bu oyunumuz Şahane Pazar programındaki bir oyuna benziyor. Hani içi dolu bardakları iki kişi sırayla çekiyordu ve kuleyi yıkmamaya çalışıyorlardı ya işte o oyunun cep versiyonu. Zevkli bir oyun. Ben tahta bölümünü oynadım ama galiba değişik objelerle oynanabiliyor.
Tekrar merhabalar arkadaşlar. Bu oyunumuz Şahane Pazar programındaki bir oyuna benziyor. Hani içi dolu bardakları iki kişi sırayla çekiyordu ve kuleyi yıkmamaya çalışıyorlardı ya işte o oyunun cep versiyonu. Zevkli bir oyun. Ben tahta bölümünü oynadım ama galiba değişik objelerle oynanabiliyor.