6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
arşiv süper ellerinize sağlık arkadaşlar yeni çıkanlarıda eklerseniz memlekete çok iyi hizmet vermiş bi dünya dua almış olursunuz...teşekkürler...

Bazı oyunlar çıkıyor ama S40 versiyonu geç çıkabiliyor, onun için eklemekte dolayısıyla sıkıntı yaşıyoruz ama genel anlamda yeni oyunları hemen eklemeye çalışıyoruz. Yorumun için teşekkürler. Konumuzu takip etmeye devam ediniz.

ultraslan07

ultraslan07

Üye
emrah kardeş 3D voleybol oyunu warmı. Bulabilirmisin

muzi_ko

Üye
Teşekkürler ellerine sağlık..

yahya21

Üye
arkadaşım sana tam olarak 8 milyon 758bin 658 defa teşekkür ederim... :D

iskenlii

iskenlii

Üye
TEşekür ettik :p

bigityaa

Üye
Elina Sağlık Emeğine Sağlık Kardeş

zendar_23

zendar_23

Üye
kabe brayd nası incek ?

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Rapidden indirme yöntemini 4-5 sayfa önce anlatmıştım kardeş, oraya bakıp öğrenebilirsin.

CHoCoL4T3

CHoCoL4T3

Üye
abi bu aralar şöle bi ağız tadıyla paylaşım yapmıyosun yaa... :)

hayal_t

hayal_t

Üye
kardes rapıshareden ben onceden ındırıyordum artık ınmıyor sifrede 7-8 harf cıkıyor oda sıgmıyor 4 tane harf yazılabılıyor oraya o yuzden ındıremıyorum neden bı sorun mu varkı tesekkurler.

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Rapidden indirme yöntemini 4-5 sayfa önce anlatmıştım, oraya bakabilir, indirmeyi öğrenebilirsin.

s1991k

Üye
eline sağlık

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Dosyaların İndirilme Sayıları (Emrah44 sunar) :

Son güncelleme tarihi : 09.05.2008

Futbol ve Spor Oyunları :
3204
Yarış Oyunları :
2316
Macera Oyunları :
2531
Diğer Oyunlar :
1318
60 Yeni Oyun :
2356

Tek Oyunlar Top 5 :

1. NBA Live 2008 : 376
2. Pedrosa GP 3D : 247
3. Tomb Raider 3D : 159
4. Beowulf : 157
5. Sega Rally 3D : 153

Yorum : Oyunlarımızı tenezzül edip de indiren, indirmeye teşebbüs eden, hatta indirmeye teşebbüse tahrik :) eden herkese teşekkür ederim. Oyunları beğenenlere ayrı ayrı teşekkür ederim. Beğenmeyenlerin de neden beğenmediklerini bilmek isterim. Bundan sonra oyunlarımız sürecek emin olun. Ancak eskisi kadar bol oyun eklememiz mümkün olmayacak. Zira o kadar kaliteli oyun kalmadı. Sadece poker tarzı oyunlar var, onları da kendim oynamadığım için sizlere de sunmadım ama eğer o tarz oyunları oynayanlar varsa, diğer kart oyunları da olabilir, onları da sunarız. Bundan önceki oyunları oynamaya lütfen devam edelim, ayıp olur çünkü. :) Herkese s.a. Konumuzu itina ile takip ediniz...

İlginç istatistikler ve sürprizlerimiz sürecek, dikkatli olunuz...

s1991k

Üye
eline saglik dostum

--------------- Ekleme ---------------

:oke:bütün bu oyunlar için teşekkürler eline emeğine sağlik devamını bekliyorum:oke:

tsl bulamadım 230*320 bakarsan sevinirim

CHoCoL4T3

CHoCoL4T3

Üye
Dosyaların İndirilme Sayıları (Emrah44 sunar) :

Son güncelleme tarihi : 09.05.2008

Futbol ve Spor Oyunları :
3204
Yarış Oyunları :
2316
Macera Oyunları :
2531
Diğer Oyunlar :
1318
60 Yeni Oyun :
2356

Tek Oyunlar Top 5 :

1. NBA Live 2008 : 376
2. Pedrosa GP 3D : 247
3. Tomb Raider 3D : 159
4. Beowulf : 157
5. Sega Rally 3D : 153

Yorum : Oyunlarımızı tenezzül edip de indiren, indirmeye teşebbüs eden, hatta indirmeye teşebbüse tahrik :) eden herkese teşekkür ederim. Oyunları beğenenlere ayrı ayrı teşekkür ederim. Beğenmeyenlerin de neden beğenmediklerini bilmek isterim. Bundan sonra oyunlarımız sürecek emin olun. Ancak eskisi kadar bol oyun eklememiz mümkün olmayacak. Zira o kadar kaliteli oyun kalmadı. Sadece poker tarzı oyunlar var, onları da kendim oynamadığım için sizlere de sunmadım ama eğer o tarz oyunları oynayanlar varsa, diğer kart oyunları da olabilir, onları da sunarız. Bundan önceki oyunları oynamaya lütfen devam edelim, ayıp olur çünkü. :) Herkese s.a. Konumuzu itina ile takip ediniz...

İlginç istatistikler ve sürprizlerimiz sürecek, dikkatli olunuz...

abi cevabı vermişsin vallahi... :P:

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
eline saglik dostum

:oke:bütün bu oyunlar için teşekkürler eline emeğine sağlik devamını bekliyorum:oke:

tsl bulamadım 230*320 bakarsan sevinirim

TSL 240x320 versiyonu yok malesef. Galiba çıkmayacak.. Ancak Real Football Manager 2008'in 2D versiyonu, TSL ile aynı.. Sadece Süper Lig takımları yok.. İstersen bir dene.. Birkaç sayfa önce vermiştim onu..

CHoCoL4T3

CHoCoL4T3

Üye
TSL 240x320 versiyonu yok malesef. Galiba çıkmayacak.. Ancak Real Football Manager 2008'in 2D versiyonu, TSL ile aynı.. Sadece Süper Lig takımları yok.. İstersen bir dene.. Birkaç sayfa önce vermiştim onu..

abi o 2D'si bende çalışmıyor yaa... ben de 2D lerini seviyorum...bi baksana kendi telefonunda çalışıyomu diye... çalışıyosa demek ki benimkinde sorun var...