Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6233 kamerası 3.2 megapiksel çekiyo yardım
Sponsorlu Bağlantılar
zafeer
Üye
vala senin ki 3.2 de deil benim k810i 3.2 1536-2048 çozunurluk senin ki 5 e yakın bişe
mat-rock_58
Üye
çoq komiksin... keşke benikide öle olsa...
gorkemm55
Üye
ne güzel daha ne istiyon benim 6230i de 5 mp çekiyo
YuRTcU
Üye
adam bizle kafa buluyo telefonu 3.2 cekıyomus 2mp 3.2 diyenden ne beklenir
cryzanıl
Üye
yalancı ****
cograf
Üye
sallamaaaaaaaaaaaaa
**reisbey**
Üye
Konu Sahibi
adminlerden ve bütün maxicep camiasından özür diliyorum siziyanlış bilgilendirdim hakkınızı helal edin bn yanlış biliomuşum arkadaşlar oda bnim saflığım cin mallıymıs zaten orjinalini aldım
--------------- Ekleme ---------------
1m2g33
Üye
yha kardeşim sn bunu dijital foto makinasımı sandın snin kafan resindemi kaç kb çekio en fazla 960 civarıbn 980 kb çektim ama
general-84
Üye
bende 3230 un wi-fi özelliğiyle kablosuz inernete bağlanıyorum
full force
Üye
Yok artık oldu yani.(O zaman bende de 6630 var normalde 1.3 mp çekiyo ama bu 5 mp çekiyo.)SALLADIM.
_-_-_-ahmet-_-_
Üye
Ya arkadaşın üstüne gelmeyin bu kadar özür deilemiş işte ama genede güzel sallamaydı
farukcicek
Üye
benim 6233 te 5 megapiksel çekiyo ya yardım edin )))
**reisbey**
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar wallaha sallamıom kullandığım tel cin malıymış özür dilerim bi salaklık ettim işte sizlerden özür diliyorum ama hakketen sorun bnden kaynaklanıo sonuna kadar haklısınız ben olsam bende derdim sallama die ama şuan orjin kullanıyorum ve 2mp
umut yasin
Üye
var arkadaşım gece video çekimi ama bu arkadaş kafa buluyor 6233 2.0 megapixel kamera nasıl 3.2 çekebilecek sizce
emre ulusu
Üye
kardeş bendede siyah 6233 var kvk dan swap olarak geldi.yalnız arka kapakta 12 megapixel yazıyor ayrıca flaşda var adamlar 3g geliyor diye öne kamerayı takıp yollamışlar.sagolsunlar.telefonumun piyasa degeri su anda 250 ytl
rojınam
Üye
kardes banada söylesene nasıl oluyor bende yapayım
TRANSGRESSOR
Üye
sallıyo bea olmaz ole şey
6630İİ
Üye
kardes sen onu iknci el aldıysan 3,2 mercek atmıslardır