6220c Windows live messenger sorunu rica ediyorum yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

illuminati

Üye
    Konu Sahibi
6220c Windows live messenger sorunu rica ediyorum yardım edin
Merhaba arkadaşlar 6220 classic ile turkcell windows live messengere üye oldum bağlantı,program derken hepsini hallettim.

Bağlanabiliyorum yaışadabiliyorum

Fakat :

Her ileti gönderişimde yada alışımda bu programın şebeke hizmetini kullanarak veri göndermesine ve almasına izin verilsinmi uyarısı ile karşılaşıyorum.Her defasında saniyede bir çıkıyo bu uyarı.Tamam diyince ileti alıp gönderebiliyorum fakat hayır diyince programı kapatıyor.
Bu güvenlik sorunu nasıl aşılır ?:bilmem:

Şimdiden yardımlar için teşekkürler..

dikcigil

dikcigil

Üye
twmlye gerek ytokki nimbuzz kulan bedava kullan

antbyotic

antbyotic

Üye
Merhaba arkadaşlar 6220 classic ile turkcell windows live messengere üye oldum bağlantı,program derken hepsini hallettim.

Bağlanabiliyorum yaışadabiliyorum

Fakat :

Her ileti gönderişimde yada alışımda bu programın şebeke hizmetini kullanarak veri göndermesine ve almasına izin verilsinmi uyarısı ile karşılaşıyorum.Her defasında saniyede bir çıkıyo bu uyarı.Tamam diyince ileti alıp gönderebiliyorum fakat hayır diyince programı kapatıyor.
Bu güvenlik sorunu nasıl aşılır ?:bilmem:

Şimdiden yardımlar için teşekkürler..

telefonun bağlantı ayarlarından her bağlantıda sor seçeneği işaretli olabilir yada varsayılan erişim noktası olarak tanımla gibi bir seçenek olması lazım oradan istediğini varsayılan seçersen zannediyorum sorun kalmaz. bende e71 var herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum dediğim gibi bağlantı ayarlarıyla alakalı olabilir.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeş bağlantı seçeneklerine gir orda msn için türkcell msn ayarı var orda her defasında bağlantıda sor diye bir seçenek var olması lazım evet veya hayır de

Ultrareflex

Üye
Senin problemin bağlantı ayarlarından değil. 6220c için şu sırayı takip et;
Ayarlar>Veri Yöneticisi>Uygulama Yöneticisi>Yüklü Uygulamalar
Burdaki listede kullandığın messenger programını bul ve seçenekler>ayarlar 'a gir
Burda Erişim noktası diye bir menü var burdan kullandığın paketi seç (turkcellin messenger paketi olur bu senin için) ve buraya tamam de. Erişin noktası menüsünün altında da Şebeke erişimi var buraya gir ve sadece ilk seferinde soru işaretle. Sorun çözülecektir.

safakkayalioglu

Üye
ultra flex değerli bilgin için çok teşekkür. Arkadaşta söylediğin yoldan yapmıştır. Umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...