MSN Messenger Windows Messenger ve MSN Açma - Aynı Anda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Windows Messenger ve MSN Açma - Aynı Anda
Windows Messenger ve MSN Messenger iki farklı üründür. Her ikisinin de Anlık İleti becerileri olmakla birlikte, diğer bazı temel farklar vardır. Aşağıda her bir ürünün özelliklerini inceleyebilirsiniz.
Windows Messenger özellikleri
Windows Messenger, bir Microsoft Windows XP özelliğidir ve Windows XP ile birlikte bilgisayarınıza yüklenir. Windows Messenger'ı kullanmak için, Windows Live ID veya MSN Hotmail gibi bir Microsoft e-posta hesabına kayıt olmanız gerekir. Windows Messenger bir çok işlevi gerçekleştirmenize olanak verir, ancak temelde iş amaçlı kullanım için tasarlanmıştır. Windows Messenger ile aşağıdakileri yapabilirsiniz:
Sesli ve görüntülü konuşmalar
Kişilerinizi çeşitli şekillerde gruplandırma
İfade kullanma
Dosya, fotoğraf ve müzik gönderme
Taşınabilir bir aygıta ileti gönderme
Uygulama paylaşma
Kişilerinizle gerçek zamanlı iletişim kurma

MSN Messenger özellikleri
MSN Messenger, Windows Messenger ile aynı şeyleri yapar, ancak kişisel kullanım için tasarlandığından daha bir çok kişisel, eğlenceli özellik içerir. Aşağıdaki ek özellikleri sunar:
Arkadaşınızla oyun oynama
Web kamerası ayarlarını yapılandırma
Bilgisayar ve mikrofon kullanarak telefon araması yapma
Kendi ifadelerinizi oluşturma
Eski IM oturumlarınızın günlüğünü tutma
Adres defterinize erişme


Microsoft Windows XP, bilgisayarınıza MSN Messenger yüklendikten sonra bile kullanılabilen Windows Messenger ile birlikte gelir. Aşağıdaki noktaları unutmayın:

Windows Messenger ve MSN Messenger programlarının her ikisi de aynı Windows Live ID hesabını kullanıyorsa, önce başlatılan programdaki oturum, ikinci program başlatıldığında kapatılır. MSN Messenger'da oturumunuzun otomatik olarak kapatılması soruna neden oluyorsa, Windows Messenger'ı otomatik olarak oturum açılmasını engelleyecek şekilde yapılandırın.

Windows Messenger'ı başlatın.
Yardım menüsünde Yardım Konuları'nı tıklatın.
Windows Messenger'ı Yapılandırma konusunu açın, sonra Windows Messenger programının otomatik olarak başlatılmasını durdurma'yı tıklatın.
Konudaki yönergeleri izleyin.
İki farklı Windows Live ID hesabında oturum açmanız koşuluyla, Windows Messenger ile MSN Messenger'ı aynı anda çalıştırabilirsiniz. Birinden diğerine ileti gönderebilirsiniz.
Varsayılan (İlk değer veya ayar. Varsayılan değer, değiştirilinceye kadar geçerliliğini sürdürür.) olarak, Windows'u başlattığınızda MSN Messenger otomatik olarak başlatılır. Bu ayarı değiştirmek için, bkz: MSN Messenger programının otomatik olarak başlamasını durdurma.
Microsoft Outlook, Outlook Express ve Uzaktan Yardım gibi bazı programlar, varsayılan olarak Windows Messenger'a bağlanır. MSN Messenger oturumu açtığınızda bu programlara bağlı durumda olan ve sizi kişi listesine almış kişilere çevrimdışı olarak görünebilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt