6220 classic gps calısmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesutforward

Üye
    Konu Sahibi
6220 classic gps calısmıyor
aldıgımda calısıyordu simdi calısmıyor servis verdim tus takımı için ondan sonra calısmıyor serviste gps kartı falan alınmıs olabilir mi mavi ısık yanıp sonuyor konumlandırma yapmıyorrr yardım lutfen

testa1

Üye
Mavi ışık yanıp sönüyorsa uydu arıyo demektir bulunduğun mekan ile ilgili olabilir sokağa çıktığında sabit bir konumda denemeni yap sonuç alacağına eminim.
Gps kartını felan sökemezler öyle şey olurmu hiç adamı tefe koyar çalarlar :)

cedii

Üye
Hocam telefon ayarlarına gir,genel sekmesinden konumlamanın içinde yöntemler var. sadece assisted gps seçilmiş olmalı.konumlama sunucu adresi supl.nokia.com olmalı...Saygılar...

weycellll

Üye
arkadaslar bende 6220 kullaniyorum ve ucretsiz 2 aylik kulanma lisansim var ama bi turlu kullanamiyorum bazen kafasi esince oluyor mavi isik yaniyor yani buluyor konumumu.ama sadece kafasi esince.acaba sorun ne olabilir.kac defa silip yeniden yukledim ama yine olmadi.simdiden yardimlariniz icin tsk ederim.

folfos

Üye
bendede aşık yanıp sonuyor sürekli ama uydu bulmuyor bi türlü.Aynı yerde 5800 la gps açtıgımızda direk uyduyu bulmustu ve konumlama yapmıstı. Sorun ne olabilir?

rambo6868

Üye
bende hiç bir sorun yok. açık bir alanda deneyin, denediğiniz yerde wi-fi, radyo benzeri şeyler açık olmasın:oke:

aslkerf

Üye
konumlama yöntemlerinde bluetooth dışındakileri açarsan sorun düzelecektir onun dışında bozuktur başka bir seçenek yok kardeşim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt