Tavsiye 620 güncelleme hatası!!

Sponsorlu Bağlantılar

keremunye

keremunye

Üye
    Konu Sahibi
620 güncelleme hatası!!
Güncelleme iniyor fakat sonrasında 8818830f diye hata veriyor,bilgisi olan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.güncelleme konusu kilit olduğu ve başka yerde bulamadığım için yeni konu açmak zorunda kaldım.kusura bakmayın

csH

csH

Üye
Güncelleme iniyor fakat sonrasında 8818830f diye hata veriyor,bilgisi olan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.güncelleme konusu kilit olduğu ve başka yerde bulamadığım için yeni konu açmak zorunda kaldım.kusura bakmayın
internet Explorer geçmişini silip geçici dosyaları silip yeniden başlat sonra tekrar dene öyleydi sanırım çözümü eğer olmazsa Nokia software updater da gözüküyor güncelleme ordan kurabilirsin fakat verilerin silinir

papakudioflu

papakudioflu

Admin
güncelleme yükleme ekranındayken arkaplanda açık olan uygulamaları kapatmayı dene. Yani şöyle: Eğer GDR3 Preview kuruluysa geri tuşuna basılı tutup görev yöneticisinden "ayarlar" dahil açık olanları x ile kapat yok GDR3 yüklü değilse hepsine tek tek girip geri tuşuyla çıkış yap. Son olarak geri tuşuna basılı tutup güncelleme ekranına gel ve güncellemeyi yükle.

keremunye

keremunye

Üye
    Konu Sahibi
Dediklerinizi yaptım fakat maalesef sonuç aynı.%17 civarına geldiğinde güncelleme indirildi fakat açılamadı hatası veriyor.bugüne kadar sadece ota güncellemesi yaptım.herhangi Bi sorunla karşılaşmadım.bir tek bende mi oldu bu sorun?

mtoyanik

mtoyanik

Üye
Aynı sorunu kardeşimde yaşıyor ve hala yüklenmiyor dun geceden beri deniyoruz.

skynet

Üye
En temizi sıfırdan kurmak :oke:

csH

csH

Üye
geçer o 820 mi 920 mi birinde daha olmuştu halletmişlerdi ama beklemem diyorsan nsu dan güncelle

keremunye

keremunye

Üye
    Konu Sahibi
ne yaptıysam malesef olmadı.eğer bir çözüm bulan yada öğrenen olursa lütfen burada cevaplasın.teli daha yeni sıfırladım tekrar uğraşmak istemem açıkcası.

beats

beats

Üye
ne yaptıysam malesef olmadı.eğer bir çözüm bulan yada öğrenen olursa lütfen burada cevaplasın.teli daha yeni sıfırladım tekrar uğraşmak istemem açıkcası.

Developer for previewi kurup güncellemeyi denedin mi ? Ve cihaz Turkcell firwmarea mı sahip yani hakkında kısmında yazılım numarasının sonu 2 ya da 3 mü ? Çünkü L920 Turkcell fwliler için black bir iki gün sonra indirilebildi normal olarak ama DfPre uygulamasıyla hemen inmişti.

denizlersehiri

Üye
Arkadaşlar aynı sorundan bende muzdaribim bendede aynı hatayı veriyor cihaz Turkcell firwmarea ait tüm dediklerinizi demedim ama olmadı lütfen yardım edin???

dakamon

dakamon

Üye
hafızanız yeterli mi? Telefona sofr reset attınız mı? Olmadı bir süre batarya çıkartın bekleyin sonra takıp çalıştırın tekrar deneyin. Eğer yine olmuyorsa sunuculardan kaynaklı sorun olabilir. Oda olmazsa nokia software recovery tool programını kullanarak telefonu sıfırlayacaksınız :/

csH

csH

Üye

Developer for previewi kurup güncellemeyi denedin mi ? Ve cihaz Turkcell firwmarea mı sahip yani hakkında kısmında yazılım numarasının sonu 2 ya da 3 mü ? Çünkü L920 Turkcell fwliler için black bir iki gün sonra indirilebildi normal olarak ama DfPre uygulamasıyla hemen inmişti.
620de ayrım yok turkcell ve cv aynı sürüm :oke:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: beats

demirtaserdinc

Üye
Aynı sorun bende de var güncelleme hatası açılmadı diyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

mtoyanik

mtoyanik

Üye
nsu ile yükleyin arkadaşlar çok kolay ve basit zor bir işlem değil. yalnız tüm dosyalarınızı yedekleyin çünkü cihaz sıfırlanıyor.

keremunye

keremunye

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef 2 gündür defalarca denememe rağmen aynı hatayı veriyor.tek fark bazen %18 deyken bazen %30 dayken birden yüzde yüz oluyor ve hata diyor.inşallah düzelir

meneleos

Üye
Hata telefonlarınızdan kaynaklı olabilir mi ? Bende hatasız yükledi.

HeroMR

HeroMR

Üye
%30'dan direk %100 diyip hata veriyorsa yer yetersizdir büyük ihtimalle. Ayarlardan depolama alanına gelip boş yerinize bakabilirsiniz.

keremunye

keremunye

Üye
    Konu Sahibi
2gb boş alan var.hata kodunu Google a yazdığımda bazı yabancı sitelerde de aynı sorunu yaşayanları gördüm fakat translate le çeviri yaptığım da pek bişey anlamadım ama galiba onlarda çözümü bulamamışlar.DFpre yükledim ama ingilizce olduğu için bişey değiştiremedim atil2a

beats

beats

Üye
2gb boş alan var.hata kodunu Google a yazdığımda bazı yabancı sitelerde de aynı sorunu yaşayanları gördüm fakat translate le çeviri yaptığım da pek bişey anlamadım ama galiba onlarda çözümü bulamamışlar.DFpre yükledim ama ingilizce olduğu için bişey değiştiremedim atil2a
Developer hesabın var mı ? Varsa o hesabınla giriş yap, Yoksa:
Püf Noktası - Developer Hesabınız Yok Ve Gdr3'i Test Mi Etmek Istiyorsunuz? - MaxiCep konuyu incele microsoft hesabını developer hesabı yap onunla giriş yap.
Flash atmak istiyorsan:
İpucu - Nokia Software Updater For Retail Ile Telefon Kurtarma - MaxiCep konudaki programı kullanabilirsin en kolay flash programı.

keremunye

keremunye

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar saat 22:00 sıfırlamadan son bir kez daha deneyeyim dedim ve bu sefer başarılı oldu güncelleme.hiçbir değişiklik yapmadığım halde bu sefer neden olduğunu bende anlamadım:bilmm15 yıl oldu nokia ile tanışalı ama hala beni şaşırtabiliyor:alkiskonuya ilgi gösterip yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür eder ve hala hata alan arkadaşların aralıklarla güncellemeyi denemelerini tavsiye ederim.
DİPNOT: akşam üzeri şarjım tamamen bitti.bi alakası olabilirmi bilemiyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt