internet Explorer geçmişini silip geçici dosyaları silip yeniden başlat sonra tekrar dene öyleydi sanırım çözümü eğer olmazsa Nokia software updater da gözüküyor güncelleme ordan kurabilirsin fakat verilerin silinirGüncelleme iniyor fakat sonrasında 8818830f diye hata veriyor,bilgisi olan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.güncelleme konusu kilit olduğu ve başka yerde bulamadığım için yeni konu açmak zorunda kaldım.kusura bakmayın
ne yaptıysam malesef olmadı.eğer bir çözüm bulan yada öğrenen olursa lütfen burada cevaplasın.teli daha yeni sıfırladım tekrar uğraşmak istemem açıkcası.
620de ayrım yok turkcell ve cv aynı sürümLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Developer for previewi kurup güncellemeyi denedin mi ? Ve cihaz Turkcell firwmarea mı sahip yani hakkında kısmında yazılım numarasının sonu 2 ya da 3 mü ? Çünkü L920 Turkcell fwliler için black bir iki gün sonra indirilebildi normal olarak ama DfPre uygulamasıyla hemen inmişti.

Developer hesabın var mı ? Varsa o hesabınla giriş yap, Yoksa:2gb boş alan var.hata kodunu Google a yazdığımda bazı yabancı sitelerde de aynı sorunu yaşayanları gördüm fakat translate le çeviri yaptığım da pek bişey anlamadım ama galiba onlarda çözümü bulamamışlar.DFpre yükledim ama ingilizce olduğu için bişey değiştiremedim atil2a
15 yıl oldu nokia ile tanışalı ama hala beni şaşırtabiliyor
konuya ilgi gösterip yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür eder ve hala hata alan arkadaşların aralıklarla güncellemeyi denemelerini tavsiye ederim.