6120 Classic Yardım Lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FaciA61

FaciA61

Üye
    Konu Sahibi
6120 Classic Yardım Lütfen!
arkadaşlar telefonun yedegini almıştım geri yükleme yaparken takıldı ben de usb kablosunu çektim çıkardım sonra telefon 10 dk çalıştıktan sonra reset attı bi daha da açılmadı hard formatı denedim ama olmadı telefon açılıyo ama beyaz bi ekran geliyo 1 dk sonra o da kayboluyo yardım eden olusa çok sevinirim

FaciA61

FaciA61

Üye
    Konu Sahibi
biligisi olan yok mu? servise göndercem.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Pili Çıkart Bir Müddet Bekledikten Sonra Geri Tak... Taktıktan Sonra Telefonu Açma... Hard Format Uygulayarak Tuş Kombinasyonunu Kullanarak Aç... İnşallah Bir Etkisi Olur... Sonucu Yazarsan Sevinirim...

FaciA61

FaciA61

Üye
    Konu Sahibi
Tuş Kombinasyonunu Kullanarak Aç derken ne yapmam gerekiyo yardımcı olursan çok sevinirim tam olarak bi açıklama yaparbilir misiniz yani neler yapmam gerektigini hangi tuşlara basmam gerektigini falan

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hard Format' ın Tuş Kombinasyonunu Demek İstedim... * 3 Yes Açma/Kapatma Tuşları...

FaciA61

FaciA61

Üye
    Konu Sahibi
yaptım ya olmuyo bem beyaz bi ekran geliyo 1 dakka sonra o da gidiyo ya hard formata başlarken herhangi bi yazı falan çıkması gerekiyor mu

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Arkadaşım Anlaşıldı Bu İşlerden Pek Anlamıyorsun... Daha Fazla Kurcalamadan Bozup Dağıtmadan Garantisi Devam Ediyorsa Gönder... Etmiyorsa Git Bir Telefoncuya Göster... ;)

FaciA61

FaciA61

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim anlıyorum anlamaz olur muyum ya bak hard format atmayı deniyorum kapatıp tekrar açıyorum yine aynı ya telefonun normal açılışıyla hard format atarkenki açılış şekli aynı gerçi symbianlarda öyle olması gerekiyor da yani hard format attıgımı mı sanıyorum ben acaba yoksa atıyorum da telefonun yazılımında mı bi sorun var ha bişi daha telefon şarjdeyken şarj aldıgını göstermiyo bir de hiç açılmıyo yani beyaz ekran dahi gelmiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt