haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hakan flashlamadan yatay ekran sorununu cozmemiz mumkun degilmi ?
modlar bölümünde konu aç böyle şeylericfw yaparken dokunmatık tuş seslerını nasıl değiştirebiliriz
hakan abi temalara girmiyor ya.nasıl halledebilirz
kardeşim banada link yollarmısın
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/phoenix-2012-turkce-yama-resimli-kullanim-730373.htmlkusura bakma farketmemişim pm kutusunu boşalttım birde nasıl yükleyebileceğimi anlatan bir konu varsa onunda linkini yollarmısın
konun en altında yükleme anlatımı linki var ordan bakabilirsinkusura bakma farketmemişim pm kutusunu boşalttım birde nasıl yükleyebileceğimi anlatan bir konu varsa onunda linkini yollarmısın
sağolun son bir sorum olacaktı nokia 603 black telefonum ama firewarede 059K2W4: russian_tr_white bu yazıyor sw reset e basıcam ben birde yazan doğrumu ?
Bende şimdi baktım 700 de girmiyor808'e 2 kere flash attım fakat tema'lara girmiyor..Evulation Cfw yüklü
808'e 2 kere flash attım fakat tema'lara girmiyor..Evulation Cfw yüklü
Bende şimdi baktım 700 de girmiyor
sorunu buldum çözdüm linkleri yeniliyorum bitince ekliycem. 603de aynı sorun varsa bildirsinler banahaklısın
flash dosyasımı yenidenmi flashlicaz
sorunu buldum çözdüm linkleri yeniliyorum bitince ekliycem. 603de aynı sorun varsa bildirsinler bana
ben flashlamicam tema kullanmıyom zaten bi yığın bilgiler boşa gtmesin
Hakan benim 701 dede temalara girmiyor
tema efektini açıp kapatabiliyorsun ama o özelliği kullanmıycakmısın
tamam kardeşimHakan benim 701 dede temalara girmiyor
- - - Eklendi - - -
Linkler tekrar yenlenmiş ya görmedim kusura bakmayın.Tekrar saolasın hakan kardeşim.Temelara giriyor sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?