sado_27 Üye offfyaww phoneix hata verdı bende onlan ugrasıyorum nasıl oldu gercı naısl demey gerek yok ma merak ettım
offfyaww phoneix hata verdı bende onlan ugrasıyorum nasıl oldu gercı naısl demey gerek yok ma merak ettım
haqanguven Üye Konu Sahibi -Fight-' Alıntı: çok güzel klavye felan değişmş görsellik çork farklı ama mağazayı bulamadım Genişletmek için tıkla ... güncellemerden yükle... buraya yazma konusuna yaz ordan bilgilendireyim - - - Eklendi - - - sado_27' Alıntı: offfyaww phoneix hata verdı bende onlan ugrasıyorum nasıl oldu gercı naısl demey gerek yok ma merak ettım Genişletmek için tıkla ... baştan kur
-Fight-' Alıntı: çok güzel klavye felan değişmş görsellik çork farklı ama mağazayı bulamadım Genişletmek için tıkla ... güncellemerden yükle... buraya yazma konusuna yaz ordan bilgilendireyim - - - Eklendi - - - sado_27' Alıntı: offfyaww phoneix hata verdı bende onlan ugrasıyorum nasıl oldu gercı naısl demey gerek yok ma merak ettım Genişletmek için tıkla ... baştan kur
-Fight- Üye haqanguven' Alıntı: güncellemerden yükle... buraya yazma konusuna yaz ordan bilgilendireyim k - - - Eklendi - - - baştan kur Genişletmek için tıkla ... konusunada yazdım
haqanguven' Alıntı: güncellemerden yükle... buraya yazma konusuna yaz ordan bilgilendireyim k - - - Eklendi - - - baştan kur Genişletmek için tıkla ... konusunada yazdım
BaySerkan Üye hocam nerde bu link bekliyoruz sabahtan beri vermeyecekseniz bakalım başımızın çaresine
-Fight- Üye BaySerkan' Alıntı: hocam nerde bu link bekliyoruz sabahtan beri vermeyecekseniz bakalım başımızın çaresine Genişletmek için tıkla ... ulaş bana link atim
BaySerkan' Alıntı: hocam nerde bu link bekliyoruz sabahtan beri vermeyecekseniz bakalım başımızın çaresine Genişletmek için tıkla ... ulaş bana link atim
haqanguven Üye Konu Sahibi aynen fight sen ilgilenirsen bana yardımcı olursun daha 808 bitmedi onu yapıyorum şuan
-Fight- Üye saolasın hakan kardeşimizin ellerine sağlık sizlerin yüklemesimde yardımcı olduysam ne mutlu bana
haqanguven Üye Konu Sahibi -Fight-' Alıntı: saolasın hakan kardeşimizin ellerine sağlık sizlerin yüklemesimde yardımcı olduysam ne mutlu bana Genişletmek için tıkla ... sende saol - - - Eklendi - - - yasiiin97' Alıntı: güzel olmuş yeni cfw elline sağlık teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... teşekkürler güle güle kullan
-Fight-' Alıntı: saolasın hakan kardeşimizin ellerine sağlık sizlerin yüklemesimde yardımcı olduysam ne mutlu bana Genişletmek için tıkla ... sende saol - - - Eklendi - - - yasiiin97' Alıntı: güzel olmuş yeni cfw elline sağlık teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... teşekkürler güle güle kullan
Dj.Refoo Üye -Fight-' Alıntı: link isteyenler imzamdan bana ulaşın Genişletmek için tıkla ... teşekkürler link için
-Fight-' Alıntı: link isteyenler imzamdan bana ulaşın Genişletmek için tıkla ... teşekkürler link için
haqanguven Üye Konu Sahibi -Fight-' Alıntı: bende de çalışıyor ama ekran yan çevirdiğin zaman kilit ekranı donuyor açılmıyor ? Genişletmek için tıkla ... hımm evet şimdi farketim... tuş kilidi sensörünü aktif ettim diye oluyor
-Fight-' Alıntı: bende de çalışıyor ama ekran yan çevirdiğin zaman kilit ekranı donuyor açılmıyor ? Genişletmek için tıkla ... hımm evet şimdi farketim... tuş kilidi sensörünü aktif ettim diye oluyor
-Fight- Üye nasıl düzeltebilirim - - - Eklendi - - - Ahmet KIROĞLU' Alıntı: kardeş 701 ım var ayrıntılı nasıl yüklerlm anlatırmısınız teşekkürler Genişletmek için tıkla ... link var forumda eğer yinede yapamadıysanız imzamdan bana ulaşın team dan kurayım 2dk
nasıl düzeltebilirim - - - Eklendi - - - Ahmet KIROĞLU' Alıntı: kardeş 701 ım var ayrıntılı nasıl yüklerlm anlatırmısınız teşekkürler Genişletmek için tıkla ... link var forumda eğer yinede yapamadıysanız imzamdan bana ulaşın team dan kurayım 2dk