Telefon Tavsiyesi 600 tl ye telefon

Sponsorlu Bağlantılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
yarım gün giden şarjıda ekleseydin zenfone5 için :) cihaz 10 numara ama kamera ve batarya fısss

Bu tür konularda yorumlarınızı biraz daha realist yazarsanız daha uygun olur ben 4 bin mahlık bataryadada yarım yaparım 2binliklede tam yaparım o kullanıcıya kalmış

Polymath

Polymath

Üye
Bu tür konularda yorumlarınızı biraz daha realist yazarsanız daha uygun olur ben 4 bin mahlık bataryadada yarım yaparım 2binliklede tam yaparım o kullanıcıya kalmış

Kardeş sen hiç araştırdın mı Allah aşkına. Normal kullanımda bile sarji az gidiyor o telefonun. Kağit uzerinden tel önermeyin millete.

spacekiller

spacekiller

Üye
Kardeş neye göre zenfone 5 al diyorsun. Kağıt uzerinde yazanlara mi? Ben zen5 i bayağı araştırdım. Kullanıcı yorumlarını okudum. İnanın 100 kişiden 80 i şarj konusundan muzdarip ve önermiyorlar.
Ben kimseye kağıt üzerinde önermem yakın bir arkadaşımda zenfone 5 var ben de biraz kullandım arkadaşım şarj ve hızından memnun hem sonuçta amiral gemisi değil ki bu telefon ufak tefek şeyleri takma o kadar internette yazan kadar hızlı bitmiyor.

shatzig

Üye
Zenfone 5 al yada quatro f1453

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
zenfone da araştırmamın içindeydi zaten ama rom problemi var

shatzig

Üye
Ben kullanıyorum 2 aydır bu fiyata en iyisi rakipsiz şarj hariç tabiki

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
rom olayı olmasaydı tercihlerimin arasında olurdu

shatzig

Üye
Rom olayı derken neyi kasdediyorsun anlamadım

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
rom çeşitliliği çok olacak çoğu romu destekleyip rom portu çok yapılan bi telefon olacak ana kriter bu

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
nexus 4 daha iyi :D
bu arada nexus 4 ün şarjı baya iyi gidiyomuş ilgimi daha çok çekmeye başladı :D

• Beğen
Tepkiler: lazye
lazye

lazye

Üye
2.el alicaksan kesinlikle n4 tartismasiz :)

xtrem06

xtrem06

Üye

hocam realist nedir,ben kullandım bu cihazı,onu kıs bunu kıs cihazı 3310 gibi kullandığım halde sabah 7.30 şarjdan aldım öğleden sonra 15.30 gibi şarja taktığımı bilirim.ara ara faceye bak whatshap kontrol et,10 dk civarı konuşma kullanım bu kadar öyle oyun felan oynamam,birde oyun oynasam tamam yani

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ozaman lumıa 1320 oneriyim sana grantılı kutulu bulursun bu teli dedıklerınden fazlasınada sahip tel ve 3 gün sarja koymassın

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
önemli kriteri atlıyosunuz hep :D bol romlu olcak :D nexus 4 romlar için ideal yeterince performanslı ve bi satıcının telefonundan attığı sslere göre şarjı bayağı bir uzun gidiyor

• Beğen
Tepkiler: lazye

Üst Alt