Telefon Tavsiyesi 600 tl ye telefon

Sponsorlu Bağlantılar

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
600 tl ye telefon
Arkadaşlar limitim 600 bu fiyata rom desteği iyi olan en performanslı telefonu arıyorum şimdilik kafamda nexus 4 var ama içime sinmiyor özellikle lewa os romu olsa iyi olur

Son düzenleme:

Sucrofe

Sucrofe

Üye
ROM çeşitliliği bakımından Nexus serisi iyidir.

• Beğen
Tepkiler: PrınceOfPersia
ykpknl

ykpknl

Üye
nexus 4 dğer 600 liralık telefonlardan kat kat daha iydir bnce sorun yaşayacağını sanmıyorum nexus 4 android 5 i de aldı dyer bliyorum bn

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
nexus 4 ten başka alternatifim varmıdır çünkü şekil olarak hoşumaa gitmedi ve birde tuşlar yazılımsal olarak var ve ekranda yer kaplıyor hoşuma gitmedi o olayı

ykpknl

ykpknl

Üye
Nexus 4 iydirr yaww blursun ynee 600 e telefon ama yazilim performans olarak nexus dha iydr dye dusunuyorum bn guncelleme falan ilk alan telefonlardan

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
başka markada varmıdır htc falan aslında ilk htc one x plus düşünmüştüm fakat rom Desteği çok iyi olmayınca vazgeçtim

ykpknl

ykpknl

Üye
Her acidan nexus 4 isteee rom destegide var guncelleme destegide varr performans bakmdan iyi her acidan nexuss baska bseye bakmaya gerek yok

• Beğen
enes-1907

enes-1907

Üye
bişi sorcam lg nexus 4 600 TL mi ?

spacekiller

spacekiller

Üye
Bence gayet iyi bir seçim olur ama üzerine 100 TL daha koyup zenfone 5 almanı tavsiye ederim

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
bişi sorcam lg nexus 4 600 TL mi ?
yok 500 civarı bi fiyatı var :)
Bence gayet iyi bir seçim olur ama üzerine 100 TL daha koyup zenfone 5 almanı tavsiye ederim
telefonda sık rom değiştiremezsen sıkılıyorum :D çok değişken bi yapım var :D
Her acidan nexus 4 isteee rom destegide var guncelleme destegide varr performans bakmdan iyi her acidan nexuss baska bseye bakmaya gerek yok

benim aklım htc de kaldıda ondan :ehe

Serhan

Serhan

Üye
N4 Al kesinlikle androd 5.0 ve 5 ile ilgili tüm güncellemleri alacak google nın telefonu olduğu için , rom desen hayal edemeyeceğin kadar rom var.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Serhan
enes-1907

enes-1907

Üye
kardeşim hangi sitede yada teknoloji mağazasında 600 TL ben baktım 1100 TL gözüküyor :)

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Serhan

furkankaya559758

Üye
Nexus 4 alabileceğin en iyi telefonlardan biri. ROM desteği hakkında bilgim yok ama HTC'nin almadığı güncellemeleri Nexus 4 aldı.

• Beğen
lazye

lazye

Üye
N4 daha guncelleme alamayacak ama xda gelistiriceleri yeter :)

Polymath

Polymath

Üye

Kardeş neye göre zenfone 5 al diyorsun. Kağıt uzerinde yazanlara mi? Ben zen5 i bayağı araştırdım. Kullanıcı yorumlarını okudum. İnanın 100 kişiden 80 i şarj konusundan muzdarip ve önermiyorlar.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler ^^ nexus 4 te sabitlendim fikrimi değiştiremek için araştırmamı bitiriyorum ^^

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Asus 5 medıamarktte 600 lira 2ram 13 mp kamera nexux hatasına dusme

Üst Alt