xtrem06
Üye
Asus 5 medıamarktte 600 lira 2ram 13 mp kamera nexux hatasına dusme
yarım gün giden şarjıda ekleseydin zenfone5 için
cihaz 10 numara ama kamera ve batarya fısssAsus 5 medıamarktte 600 lira 2ram 13 mp kamera nexux hatasına dusme
cihaz 10 numara ama kamera ve batarya fısssallah senin canını almasın bende lan diyorum bu telefon nerde 600 TL hemen alırım2.el olarak bahsediyodukbaşlığa yazmayı unuttum
![]()

yarım gün giden şarjıda ekleseydin zenfone5 içincihaz 10 numara ama kamera ve batarya fısss
Bu tür konularda yorumlarınızı biraz daha realist yazarsanız daha uygun olur ben 4 bin mahlık bataryadada yarım yaparım 2binliklede tam yaparım o kullanıcıya kalmış
Ben kimseye kağıt üzerinde önermem yakın bir arkadaşımda zenfone 5 var ben de biraz kullandım arkadaşım şarj ve hızından memnun hem sonuçta amiral gemisi değil ki bu telefon ufak tefek şeyleri takma o kadar internette yazan kadar hızlı bitmiyor.Kardeş neye göre zenfone 5 al diyorsun. Kağıt uzerinde yazanlara mi? Ben zen5 i bayağı araştırdım. Kullanıcı yorumlarını okudum. İnanın 100 kişiden 80 i şarj konusundan muzdarip ve önermiyorlar.
Kesinlikle moto g baska bi tercih aramayinrom çeşitliliği çok olacak çoğu romu destekleyip rom portu çok yapılan bi telefon olacak ana kriter bu
sistem özellikleri düşük onunKesinlikle moto g baska bi tercih aramayin![]()

600 liraya daha iyisi mezardasistem özellikleri düşük onun![]()

Bu tür konularda yorumlarınızı biraz daha realist yazarsanız daha uygun olur ben 4 bin mahlık bataryadada yarım yaparım 2binliklede tam yaparım o kullanıcıya kalmış