5x2 kg Dumbell ile ne kadar gelişirim???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
corchy

corchy

Üye
Uyumadan önce olmaz saat ondan sonra yapma bir işe yaramaz. Ve mekik şınavı ihmal etme derim.

DDorlion

DDorlion

Üye
Bende arkadasin konusundan biseler ogrendim bilgi veren herkese tesekkurler :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Dambılın yanında basket oynamayı ihmal etme omuzlar için de önemli :) Kas ve güç ayrı şeylerdir unutma :)

bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi
Dambılın yanında basket oynamayı ihmal etme omuzlar için de önemli :) Kas ve güç ayrı şeylerdir unutma :)

Boy pos varda basket konusunda yetenekli degilim.Komik duruma dusmem dimi sonra basket kursuna katilsam :D

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
__xXx__

__xXx__

Üye

Boy pos varda basket konusunda yetenekli degilim.Komik duruma dusmem dimi sonra basket kursuna katilsam :D

oraya katılanlar anasının karnında öğrenmiyorya komik duruma düşmezsin merak etme

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Yok canım ben 175 boyla okul takımında oynuyorsam sen hayli hayli götürürsün :D

aleranol

aleranol

Üye
Valla bende başladığımda espriler yapıldı ama gel gorki şimdi kursa falan gitmesemde top calabiliyorum block basabiliyorum. Eskiden baskette atardim ams gözlerim iyice bozuldu onu da yapamıyorum artık

Preloader

Preloader

Üye

Suan dumbell elime ulasti fakat bu yerdeyken kollari yana acip havaya kaldiramiyorum dumbell agir geliyo malesef :(

Bu çok normal ama göğüsleri en çabuk ve sağlam geliştiren hareket bu.O yüzden zor da olsa yapmaya çalış.Fakat canın yanıyorsa kendini zorlamamalısın.

- - - Eklendi - - -

kolların hepsine zamanla alışır merak etme ama tavsiyem spora başlamadan evvel protein alman az yağlı peynir ye ve miden kaldırırsa çiğ yumurta iç yada a.a protein tozları kullan bol bol süt iç destek almadan kasların güçlense bile cılız kalır

Asla ve Asla çiğ yumurta YEME! Çiğ yumurta mide derisi için çok tehlikeli ama çiğ yumurtayla yoğurdu karıştırıp yiyebilirsin fakat tadı berbat.O yüzden önermiyorum.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Anlayanlar bi baksin benimde sorunum bu arkadasla ayni gibi kollarim cok gucsuz ayrica asiri zayifim. Bende de 2 tane 5 kg dumbell var ama ne yapacagimi bilmiyorum

bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi

Bu çok normal ama göğüsleri en çabuk ve sağlam geliştiren hareket bu.O yüzden zor da olsa yapmaya çalış.Fakat canın yanıyorsa kendini zorlamamalısın.

- - - Eklendi - - -

Asla ve Asla çiğ yumurta YEME! Çiğ yumurta mide derisi için çok tehlikeli ama çiğ yumurtayla yoğurdu karıştırıp yiyebilirsin fakat tadı berbat.O yüzden önermiyorum.

Kaynatip yiyorum.

Bide bu airbike mekik hareketini yaparken boynum agriyo bu normal mi ?

MrTech

MrTech

Üye
ilk hareketler ise normal bi yapar iki yapar üçüncüde ağrı falan olmaz vücut buna alışır

- - - Eklendi - - -

yiyecekseniz amino asit içeren ürünler oda yoksa nesfit kırmızı meyveler alın yiyin

bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi
ilk hareketler ise normal bi yapar iki yapar üçüncüde ağrı falan olmaz vücut buna alışır

- - - Eklendi - - -

yiyecekseniz amino asit içeren ürünler oda yoksa nesfit kırmızı meyveler alın yiyin

Hmm onlarin faydasi oluyo yani

__xXx__

__xXx__

Üye
nesfit kırmızı meyveleri kahvaltıda yiyin ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt