Sanırım kırmızılarda bulmuyor onlarda kodu değiştirip yüklesin geri kodunu yazsın. Çok basit ve kolay bi işlem zaten. Yapamayanlar olursa yardımcı olurum msn adresm imzada yazıyor.
az önce v50 günleme yaptı. red telefonum.kırmızlarda oluyor güncelleme
internette,dokunma hassasiyetinde,birde müzik çalarda degişiklik farkketim başka bir degişiklik bulmadım.
arkadaşlar bu sabah telefonuma mesaj geldi, yeni yazılım mevcut diye. Baktım, v50.0.... link vermek yasak mı bilmiyorum, o yüzden vermedim ama netten ararsanız bikaç yerde var bilgi. henüz yüklemedim ama yazılanlara bakılırsa en büyük yenilik menülere de kinetic scroll kullanımı.
psanırım sadece 5800 black lerde var şimdilik
Şuanda bende yüklüyorumda en büyük merak ettiğim v40 da wireless bozuktu v50 de gittiyse çok iyi ama gitmediyse direk v30 a indiricem vallaha kinetik scroll falan dinlemeyip
V50 sürümünü yüklemiş bulunuyoum wireless problemi halen geçmemiş durumda ama fena değil v50 ayrıca hafıza kartında ki şarkılarım gitmiş fakat galeride ki resimlerim duruyor.
Arkadaşım hafıza kartındaki şarkıların gitmesinin güncellemeyle bi alakası olamaz kütüphaneyi yenilemeyi fln denedinmi müzik çalarda. bizde güncelledik ama gitmedi. Wireless gibi bi sorun v40 dada yoktu bundada yok. belki senin telefondada olabilir bi problem.
v50 sürümünü yüklemiş bulunmaktayım menülerde kinetik güzel olmuş fakat müzik çalarda müziklerim yok ancak galeride resimlerim var az önce baktım hafıza kartına girdim telefonda attachments de müzikler duruyor bunları müzik çalarıma nasıl gönderirim ?
Ayrıca wireless hala bozuk sorun geçmiş değil kahretsinki
bknz : http://www.maxicep.com/symbian-dest...elefonumda-wireless-sorunu-yardim-338925.html
Arkadaşım hafıza kartındaki şarkıların gitmesinin güncellemeyle bi alakası olamaz kütüphaneyi yenilemeyi fln denedinmi müzik çalarda. bizde güncelledik ama gitmedi. Wireless gibi bi sorun v40 dada yoktu bundada yok. belki senin telefondada olabilir bi problem.
v50 sürümünü yüklemiş bulunmaktayım menülerde kinetik güzel olmuş fakat müzik çalarda müziklerim yok ancak galeride resimlerim var az önce baktım hafıza kartına girdim telefonda attachments de müzikler duruyor bunları müzik çalarıma nasıl gönderirim ?
Ayrıca wireless hala bozuk sorun geçmiş değil kahretsinki
bknz : http://www.maxicep.com/symbian-dest...elefonumda-wireless-sorunu-yardim-338925.html
--------------- Ekleme ---------------
az önce baktım hafıza kartına girdim telefonda attachments de müzikler duruyor bunları müzik çalarıma nasıl gönderirim ?
Sık sık internet kullandığım için bir kısmınıda telefon karşılıyor o yüzden benim için problem
şuan deniyorum 3 oda uzaklığından buluyor fakat bilinmiyor diyor bağlanıyorum sonra kesiliyor ve tekrar arıyorum ve bakıyorum ki yine bilinmiyor diyor ... off
evett çıktı bn yükledim daha bi saat once menude kinetic scroll var müzik çalarda birazcık deişiklik varr hızıda sanki artmışş birazcıkk ama müzik çalarda seçenekler bul diyip istediqimiz sarkıya anında erişiyodukk o özllikk kalkmış iştee o kötü:S