5800xm kapanıp açılma sorunu ve teknik servis?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
5800xm kapanıp açılma sorunu ve teknik servis?
5800 heryolu denedim ama eskisi kadar saniyelik enerji kesilmesi ve hemen geri gelmesi sorunu çok seyrekleşsede var ve pil az gidiyor; 1-1.5 gün. oysa enerji tasarrufu yöntemlerinin hepsinide uyguladım. sanırım bu sorun pille ilgili değil yani e nazından benimkinde öyle. çünkü inceliyorum temas etmicek hiç bir şey görünmüyor. zaten bi kaç gün önce kvk bayisine sormuştum o sorun entegreden kaynaklanabiliyor pille ilgisi olmayabilir demişti.

galiba teknik servise gönderme yolu göründü. şunu sorucam ; aynı sorunu yaşayıp teknik servise veren ve sonra sorun tamamen düzelen varmı? ve şarj süreside arttımı? acaba şarjın az gitmeside bu sorunla ilgilimi? kvk bayisi telefonu teknik servise gönderdiğinde bu kusur telefonun kendinden olması durumunda bizden ücret talep ediyorlarmı ve telefon kaç günde geri elimize geliyor teknik servisten? teşekkürler.

boyx

Üye
telefonumu alalı 2 ay olmadı fakat aynı sorun nedeni ile telefondan aşırı derecede soğudum....

dgdizayn

dgdizayn

Üye
Arkadaslar Sorununuzun nedeni su:
Sim kart problemi. Bazı sim kartlar eski olabiliyor ve bu 5800 da uyumsuzluk yasatıyo. Bir baska sim kartı takmanızı veya sim kartınızı yenilemenizi oneriyorum. Teknik servise gonderdiginizde sadece yazılım atılıyor.

alicem123

alicem123

Üye
Bende sarjdan dolayı vermıstım yazılım atıp göndermısler birşey yapmamışlar yani. Şuan v50 Yazılımı yüklü müzik dinlemezsem sırf sms ile 2-2.5 gün sarj dınlersemde bazen 2 bazende 1.5 güne düşebiliyor.

gemlikua96

gemlikua96

Üye
Arkadaslar Sorununuzun nedeni su:
Sim kart problemi. Bazı sim kartlar eski olabiliyor ve bu 5800 da uyumsuzluk yasatıyo. Bir baska sim kartı takmanızı veya sim kartınızı yenilemenizi oneriyorum. Teknik servise gonderdiginizde sadece yazılım atılıyor.

alakasıı yokk sorun telde ben bursada yaşıyorum bursadaki kvk servisine verdim teli ve 4 parça değişmiş şimdi tel canavar gibi :D şarj en az 3,5 gün en fazla 5 gün gidiyorr inanmayabilirsiniz ama öyle :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt