5800XM Kabloyla Bilgisayara Bağladığımda Resetleme Yapıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
    Konu Sahibi
5800XM Kabloyla Bilgisayara Bağladığımda Resetleme Yapıyor
Telefonum: Nokia 5800XM
Telefonum son zamanlarda (Alalı 6 ay oldu) Resetleme yapmaya başladı bu akşam telefonu bilisayarıma Depolama birimi olarak Data Kablosu ile bağladığımda farkettim ki her deneyişimde resetleme söz konusu. Sorum şu HardFormat atmam halinde sorun düzelir mi? Daha önce bu durum başına gelen var mı? Konuyu sürekli takip edicem cevap veren herkese şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Ekleme Yapıyorum Kablo ile ne şekilde bağlarsam bağlayayım resetleme yapıyor...

--------------- Ekleme ---------------

Sorunu kendim konuyu açtıktan 10 dakika sonra hallettim fakat bu akşama kadar konunun 2. sayfanın sonuna düşmesinden ve Kimsenin cevap atmamasından anladığım kadarıyla ezber çözüm bilgilerinden başka hiçbirşey bilmeyen bir Destek Takımı(!) ile aynı forumdayım... He durum bu değilse o halde ben istenmiyorum demektir. Hiçbirşey yapmadan neden istenmicem onu da sormadan edemicem de neyse... Konu Kapatılabilir... Bundan sonraki hiçbir yardım konusuna cevap yazmayacağımı da burada belirtiyorum. Sorduğunuz sorulara alacağınız yarım yamalak cevaplarla yarı yolda kalarak sorun çözmeyle tanışın... Tam cevap yazan birkaç kişiyi bu metnimin SON KISMININ dışında tutmak istiyorum ;) Konuya birdaha bakmıcam ;)

haltie

haltie

Üye
Önce sorunu haletmişsin fatihcim ona sevindim.

Kardeşim öncelikle sen beni tanıyosun az biraz bende senin kasıt olmadığını bilmen lazım:)

2 sayfa geriye düşmüş dedin bunun sebebi sürekli yeni konular geliyor cevaplar veriliyor sitenin en aktif bölümlerinden biri burası.

Eleştirinde kendi açından haklsın ama günde onlarca çözüm buluyoruz ki bu bir zorunluluk değil her şeyide bilmeyebiliriz.
Yani haksızlık ettin biraz bence ki seninle tanışmasak tamam diyecem neyse böyle bir kasıt yok aklın takılmasın.1 gün olmuş konu daha biraz da sabretmek lazım Fatihcim.

çözümü:
Hafıza Kartında Resource'ye açtığım Fonts klasörüne font atarak ben
telin fontunu değiştirmiştim
fakat teli depolama olarak takınca
hafıza kartı dışta kalıyor
bir süre sonra alt çakışmaya neden oluyo bu
tel açık kablo bağlı ama font 2 yönlü kalıyo alt çakışma oluyo
kart okuyucu yada şans yardımı ile tel resetlenmeden Fonts klasörünü silersen
düzeliyor

ylmz.fatih den alıntıdır.

http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-hafiza-karti-problemi-291542.html

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...akkinda-bir-soruma-cevap-ariyorum-332385.html

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-5800xm-acik-kasa-servis-hakkinda-293390.html

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/n73-asiri-yavaslama-ne-yapmaliyim-336008.html

buralarda da cevaplanan yardım aldığın konularından bazıları.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
    Konu Sahibi
Kasıt olmadığını aslında biliyorum onu araya serpiştirdim. Konuların aktifliği durumunu sana söylemiştim fakat burdan da yazmak istiyorum.
Aynı konu en az 10 kere açılıyor ve en az 20-30 cevap var 5 sayfa cevap alanı bile var ve aynı konu başlığının sorusu da aynı içeriği de aynı verilen cevaplar da aynı Fakat farklı bir soru geldiğinde herkes tıkanıyor bu noktada ezber destek durumunun arkasındayım özgün cevap verenlere değil bu sözüm.
Herşeyi elbette ki bilmeyebilirsiniz fakat 5 Yıllık 1 Milyonu üye sayısını aşkın bir forumuz diye reklamları heryere taşımayı bilen bir kitlenin içinde soruya cevap verilmemesi reklamın sadece gösteriş olduğunu ortaya koyar.
Haksızlık etmiş olabilirim hatta Bencillik etmiş de olabilirim bunun için de özür dilerim ama senin de söylediğin gibi Kendimce Haklıyım ;)

Abi o konular için de yorumları msn'de atmıştım :D Sohbet geçmişini açtığım bir an onları da kopyala yapıştır yaparak konular hakkındaki düşüncelerimi ortaya koyucam :D

haltie

haltie

Üye
Fatihcim bazı konuların cevabı bellidir onları tabiki ezber cevaplarla yanıtlarsın ama genelde deneme yanılma yoluyla bulursun ( seninde bulduğun gibi ).Bilemeyedebiliriz bu çok doğal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt