5800a yüksek boyutlu bi dosyayı bluetoothdan atıyorum hafıza yetersiz diyor???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetcik58

Üye
    Konu Sahibi
5800a yüksek boyutlu bi dosyayı bluetoothdan atıyorum hafıza yetersiz diyor???
Mrb arkadaşlar ben 5800 telefonu kullanıyorum. Laptopumdan telefonuma yüksek boyutlu dosyalar atıyorum ancak telefon hafızasına atıldığı için hafıza yetersiz diyor ben bu telefon hafızasından hafıza kartına nasıl aktarabilirim ayarlarını bulamadım sizden ricam bilen bi arkadaş varsa yardımcı olabilirmi? normalde usb kablom var ama ben bluetoothdan atmak istiyorum artık telefona ne zmn yüksek boyutlu bi dosya atsam telefona hafızası yetersizliğinden dolayı alamıyorum lütfen yardım... Help Please!!!

aryscat

aryscat

Üye
Mesajlar/seçenek/ayarlar/diğer oradan değiştirebilirsin

denemeeee123456

Üye
Mrb arkadaşlar ben 5800 telefonu kullanıyorum. Laptopumdan telefonuma yüksek boyutlu dosyalar atıyorum ancak telefon hafızasına atıldığı için hafıza yetersiz diyor ben bu telefon hafızasından hafıza kartına nasıl aktarabilirim ayarlarını bulamadım sizden ricam bilen bi arkadaş varsa yardımcı olabilirmi? normalde usb kablom var ama ben bluetoothdan atmak istiyorum artık telefona ne zmn yüksek boyutlu bi dosya atsam telefona hafızası yetersizliğinden dolayı alamıyorum lütfen yardım... Help Please!!!
pc suite kullanabilirsin :oke:

mehmetcik58

Üye
    Konu Sahibi
Aryscat arkadaşım çok teşekkür ederim sonunda olduya eywallah saolasın... Ohbe artık atıyorum =)

aryscat

aryscat

Üye
Rica ederim... Kendine ii bak...

xxxxx55555

Üye
i love you sen forumun kralısın :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt