5800 Youtube Programı

Sponsorlu Bağlantılar

net0019

Üye
YouTube'daki videoları izlemek için bir çok yöntem var herkesin bildiği gibi. Ancak host dosyası, DNS, program yükleme, proxy gizlen vb bir çok kişi için yapması zor şeyler olabiliyor. Herkesin bu teknik olayları bilmesi zor.

YouTube'daki tüm videoları her yerden, her bilgisayardan adresine girerek de izleyebiliyorsunuz.

Hem çok hızlı hem de güvenli. Tasarımı çok sade ve kullanımı çok kolay. Arama sonuçları Türkiye'ye özel, istenmeyen ve ahlaki olmayan zararlı videolar da filtreleniyor sanırım.

Tüm video'ları da isteyen kendi sitesine ekleyebiliyor ve oradan oynatılmasını sağlayabiliyor(Bu süper bir özellik). Facebook'ta paylaşılan videolar da direkt Facebook üzerinden oynatılabiliyor.

Umarım faydalı olur.
 


rafi1994

rafi1994

Üye
Walla youtube işime yaramadıda dns ayarları için çok çok teşekkürler...
 

guray027

Üye
gırebılıyorum tesekkurler
 
bursacity

bursacity

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaslar
 

haluk1964

Üye
eline saglık
 
evren01

evren01

Üye
emeginize saglıık arkdaşlar
 

nso

Üye
orjinal üstünde gelen youtube eklentisi süperdi bozuldu calismiyor nedense ama bunu indirip kurdum hic bir sorun cikartmadi biraz görünüm farkli ama olsun calisiyor sonucta..
 

efe_private

Üye
zero result yazmaya başladı 2 gündür.
 
mm_mm

mm_mm

Üye
tşk.
 

efe_private

Üye
bursacity arkadaşım wifi bağlantısıyla alakalı bir problem yok diğer herşeye giriyo open video hub programıda video bulamıyo neden olduğunu bulamıyorum. 4 tane gps programı yüklemiştim sonra hafıza kartını ve telefonu 5800 ı formatladın sonra herşeyi 0 dan kurdum youtube ve openhub video programlarını da kurdum kurduktan sonra dns adresinide ayarladım doğru bi şekilde ama sonuç 0 ne yapmalıyım bilgisi olan varmı ? telefona tekrardan software yazılımı da yüklenmiyo içinde 40.0.05 var tekrar yükleme yapmayada programlar izin vermiyo.eskiden oluyodu bu sürümde kaldırılmış.yani anlayacağınız çare arıyorum.dünyanın sonu değil tabi ama varken neden kullanmayım diyorum.
 

ketooo

Üye
saol kardes ben de yapabilirdim ama telefonda dns ayarlarını değiştirme gibi bi secenek oldugunu senden ogrendim cok sagol...
 
futbol123

futbol123

Üye
sağolasın
 
zavcu

zavcu

Üye
denendi ama bi işe yaramıyo arkadaşlar dns ler de problem olmasın sakın :hmmm
 

adams3690

Üye
çok teşekkür...
 
bursacity

bursacity

Üye
    Konu Sahibi
Dns lerden kaynaklanabilir dns'i 208.67.222.222 208.67.220.220 yapınız
 

beko070303

Üye
ya krdeşim k. bkma ama ben bu dns ayrlarınıda yabıyorum youtube giriyor ama hiç bir video acılmıyor bi yardımcı olabılırmısın acba
:S
 

d4rkmor3

Üye
gerçekten güzel bir program :)
 

murat kalkar

Üye
modemin dns sini değiştirince hem bilgisayar hemd e telefon giriyor. ozaman bu bu program çalışıyor bende. aynen ilk sayfadaki videodaki gibi oldu süper. teşekkürler
 
angry981

angry981

Üye
çok thanks arkadaşım büyüksün
 


Üst Alt