5800 Yeni GÜNCELLEME(İNTRNET RADYOSU)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
5800 Yeni GÜNCELLEME(İNTRNET RADYOSU)
5800 telefonlarda wireless ile sadece ram dosyaları arcılığıyla , realplayer üzerinden sadece 7-8 radyo kanalı dinlenebiliyor.internet radyosu uygulaması ile seçenekler /bölgeye göre yayınlar/turkey(404) seçin ve 400 kanal arasından seçim yapın dinlein.lig radyodan tutun kral fm'e kadar birçok yayın var!

Yüklemek icin yazılım güncelleye girin ardından internet radyosunu yükleyin.

İSTEYEN TEŞEKKÛR EDEBİLİR!

huron

huron

Üye
arkadaşım teşekkür ederim ama çok kullanışlı bir radyoya benzemiyor herhangi bir radyoyu açtığımda diyer radyoya geçemiyorum tekrardan yükleme yapıp başka bir kanal bulmam gerekiyor herseferinde yada ben yapamadım

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
hacı sen türk kanallarına girdiğinde tıkla birine girio ve çalmaya başlıo beklemeden.sonra radyo listesine geri dönüon hala arka planda çalmaya dvm edio.ben kasmadan kullanıom.istersen sen dinlediğin yayınları favorilerine ekle öle kolay olur favori listenden dinlersin.belki 400 kanal var ondan bekletebilir.

jeshogh

jeshogh

Üye
arkadasa katılıyorum çok yararlı bir program olmuş ayrıca bu programı ovi magazadanda indirebilirsiniz programda turkey seçiyorsunuz ve geriye bir tomar radyo kanalı çıkıyor..

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
ewt ovi'de de var.az önce gördüm gezinirken.

huron

huron

Üye
ovi den yüklerken yükle diyorsun telefon numaranı yaz diyor yazıyorsun bekle sana mesaj gelecek diyor bekliyorsun çok yoğun biraz daha bekle diyor ama ne gelen var nede giden sizede öylemi oluyor yoksa başka bir yolumu var

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
yoo öle bişi olmuo.sen teline ovi mağaza uygulamasını yükle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt