5800 yeni firmware v40.0.001 yolda...

Sponsorlu Bağlantılar

Progressivity

Progressivity

Üye
var var dikkatli ol alırken iyice bak geçen arkadaş aldı onunda açık mavi benimde siyah renk ama bendede var açıklık dikkatli ol iyice bakmadan alma

666serkan666

Üye
mumin çoşkun aslında ben şüpem şu yanda hiç o acıklıgın nasıl bi duurmdan ibarat olduugnu görmedigim için anlıyamam eger senin veya arkadaşının telefonunda varsa resmini cekip koyabilirmisin rica etsem ??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
symbian destek bölümünde vardı..

666serkan666

Üye
bayadır bakıyorum fakat bulamadım eger dahil oldugun bi konuysa linkini yollarmısın

Lee54

Üye
yeni yılda geldi ayın 6 sı oldu hala v40 yok bu ne demek oluyor sölim.. soğuk su kesmez kalıp buzu ağızınıza sokun o belki hararetimizi alır :D:D:D

byburak28

byburak28

Üye
Bu gün bi arkın telefonunda gördüm v31,0101 yüklemiş Telefon hızlanmış ve mesaj yazarkenki donma kayıp olmuş ancak bnm teli pc ye bağladığımda güncelleme bulunamadı diyo bnm yazılımda v31,008 .V31,0101 nerde bulabilirim ??

majestic_man

majestic_man

Üye
ilk çeyrek denmişti 8 ocak a kadar ümidi kesmeyelim :P:P

intoman

intoman

Üye
gelir gelir bekleyin birazdaha ben umutluyum daha telefonu bile almadım ama :D

imamramazan

imamramazan

Üye
ben yeni aldım teli.benimki V31.0.101.yazılım sürüm tarihi 16.09.2009 diyor.bu v40 ı yüklersek telde ne değişecek biraz yabancıyım bu konuda.

mkryvz

mkryvz

Üye
Allah'tan ümit kesilmez, beklemeye devam :oke::gul:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben hergün bakıyorum daha bir iz yok..

buralarda

buralarda

Üye
zaman çabuk geçiyo çünkü iple çekiyoruz ama nokiada bi çalışma yok ne olcak bizim sonumuz :op:

kara31kara

kara31kara

Üye
ee cıktımı yoksa daha cıkıcak mı :S yaf

buralarda

buralarda

Üye
yok henüz çıkmamış herhalde çıkmayada niyeti yok galiba
olsun bu haliylede güzel iphone3g ye kadar lider :D 3gs le kapışmıyoruz :D

sakin sakin sağ şeridi kapatıp gidicez ahaha:pro:

mkryvz

mkryvz

Üye
V40 yerine 5800.1 çıkmasın :ehe

toligargala

toligargala

Üye
bu güncelleme den umudu kestim ben arkadaşlar . çinli arkadaşlardan rica edecem onlar yapsın bu güncellemeyi ..n900 ün işletim sistemini bile kurarlar 5800a valla:):)

cabbar007

cabbar007

Üye
aman çin demeyin benden uzak allaha yakın olsunlar:D

intoman

intoman

Üye
nadir3391 abicim sen 5800 v40 çıkmadan iphoneye geçmişsin bekleseydin biraz daha tabi insanın iphone alacak parası olunca 5800 ı unutuyor ...:ehe

buralarda

buralarda

Üye
ben bugün nokia nın sahibiyle konuştum firmware update olmayacakmış onun yerine her kullanıcıya birer tane finlandıyalı hatun yollayacakmışlar :heyo: