Nadir
Emekli Yönetici
buna kinetik scrolling deniyor..son güncellemede bekleniyor..bu iphone tarzı menü geçişleri telefonun kendisinde yokmu ek bi proğramlamı oluyor ????
buna kinetik scrolling deniyor..son güncellemede bekleniyor..bu iphone tarzı menü geçişleri telefonun kendisinde yokmu ek bi proğramlamı oluyor ????
benim bildiğim nokia bu konuda bi haber yayınlamadı sadece sızan haberler diye biliyorum... ama bu ay sonuna kadar gelmesede problem değil... bende istiyorum şimdi çıksın kullanalım felan diye ama bunun sonucunda birşey varki gecikiyor.. belki hiçbirinde olmayan şeyler olcak...nokia bizle kafa buluyo ya artık bende ümidi kestim..bu ay sonuna kadar gelmez daha.
biraz sabırlı olalım...
benim bildiğim nokia bu konuda bi haber yayınlamadı sadece sızan haberler diye biliyorum... ama bu ay sonuna kadar gelmesede problem değil... bende istiyorum şimdi çıksın kullanalım felan diye ama bunun sonucunda birşey varki gecikiyor.. belki hiçbirinde olmayan şeyler olcak...biraz sabırlı olalım...
![]()
ya saçmala bi knetic bide home screen koysalar
bide kamera ayarını her seferınde duseltmek sorunda kalmıyıcağımız ayarı yapsalar başka bişi istemıyorum
gerısı onların olsun özellıkle su kamera olayı cok sorun oluye netliği dusur gece portreyı seç kontrastı yukselt:d zaman alıyo bide her kamerayı yaptında ayarlamak srundasın barı ayarladığını kaydedebılcen bı ozellık eklesınlerde bızde rahat edelim:d 3,2 nın 2 flasın hakkını versın su telefon artıkbenim bildiğim nokia bu konuda bi haber yayınlamadı sadece sızan haberler diye biliyorum... ama bu ay sonuna kadar gelmesede problem değil... bende istiyorum şimdi çıksın kullanalım felan diye ama bunun sonucunda birşey varki gecikiyor.. belki hiçbirinde olmayan şeyler olcak...biraz sabırlı olalım...
![]()
ya saçmala bi knetic bide home screen koysalar
bide kamera ayarını her seferınde duseltmek sorunda kalmıyıcağımız ayarı yapsalar başka bişi istemıyorum
gerısı onların olsun özellıkle su kamera olayı cok sorun oluye netliği dusur gece portreyı seç kontrastı yukselt:d zaman alıyo bide her kamerayı yaptında ayarlamak srundasın barı ayarladığını kaydedebılcen bı ozellık eklesınlerde bızde rahat edelim:d 3,2 nın 2 flasın hakkını versın su telefon artıkvalla bi kaç aydır şu v40ı bekliyorum. geçtiğimiz hafta sonu bununla ilgili nokia müşteri hizmetlerine mail attım hani öylesine ilgilenmezler düşüncesiyle bi atim dedim trde çoğu müşteri hizmetleri gibi yaparlar diyordummki helal olsun adamlar bu sabah 10da beni attığım maillle ilgili aradılar şu anda olan güncel sürümü kullana bilicemi söylediler yani v31.101 v40 diye bi güncellemenin olmadığını hatta yeni çıkıcak güncellemenin sürümününde illa v40 olucana dair bişey olmadığını söylediler herhangi bi yeni güncellemeye dair nokia genel merkezinden kendilerini bir bilgi aktarılmadığını söylediler umarım ki en kısa zamanda çıkıcak yeni güncelleme hepimizin isteklerini karşılar.. şimdilik elime geçen bilgi bu hadi hayırlı forumlar...
rica ederim dostum becede sağlam kaynaklı bilgiler önemli. bilmem kimin amcası nokia çalışıyomuşda yiğenine de denemesi için v40 vermişde boş beleş bilgiler arkadaşlar daha çıkıcak olan sürümün adının v40 oluca bile belli deilken biz üstüne konu açıp altında tartışma yapıyoruz.bence biri mesela belli zaman dilimleri içinde ingilizcesi olan arkadaşlar finlandıya ve ya amerika müşteri hizmetlerine mail atabilir gelen cvpları burda bizimle paylaşabilirler benim ing yok olsa hemen uygulıcam ama malesef yok bu yüzden olan arkadaşlardan ricam bu fikri değerlendirsinler..

bu güzel bilgiler için teşekkürler ama versiyon numarası ne olursa olsun bence artık kinetic scrooling olmalı bu telefonda ...