5800 yeni firmware v40.0.001 yolda...

Sponsorlu Bağlantılar

ozell91

Üye
nokia bizle kafa buluyo ya artık bende ümidi kestim..bu ay sonuna kadar gelmez daha.

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
nokia bizle kafa buluyo ya artık bende ümidi kestim..bu ay sonuna kadar gelmez daha.
benim bildiğim nokia bu konuda bi haber yayınlamadı sadece sızan haberler diye biliyorum... ama bu ay sonuna kadar gelmesede problem değil... bende istiyorum şimdi çıksın kullanalım felan diye ama bunun sonucunda birşey varki gecikiyor.. belki hiçbirinde olmayan şeyler olcak... :nono: biraz sabırlı olalım...:oke:

mustafa228

Üye
benim bildiğim nokia bu konuda bi haber yayınlamadı sadece sızan haberler diye biliyorum... ama bu ay sonuna kadar gelmesede problem değil... bende istiyorum şimdi çıksın kullanalım felan diye ama bunun sonucunda birşey varki gecikiyor.. belki hiçbirinde olmayan şeyler olcak... :nono: biraz sabırlı olalım...:oke:

tabi tabi olur mesela wifi şirlerini kırıcak filan bişi koyarlar bizde rahatlarız:D ya saçmala bi knetic bide home screen koysalar:D bide kamera ayarını her seferınde duseltmek sorunda kalmıyıcağımız ayarı yapsalar başka bişi istemıyorum:D gerısı onların olsun özellıkle su kamera olayı cok sorun oluye netliği dusur gece portreyı seç kontrastı yukselt:d zaman alıyo bide her kamerayı yaptında ayarlamak srundasın barı ayarladığını kaydedebılcen bı ozellık eklesınlerde bızde rahat edelim:d 3,2 nın 2 flasın hakkını versın su telefon artık

--------------- Ekleme ---------------

tabi tabi olur mesela wifi şifrelerini kırıcak filan bişi koyarlar bizde rahatlarız:D ya saçmala bi knetic bide home screen koysalar:D bide kamera ayarını her seferınde duseltmek sorunda kalmıyıcağımız ayarı yapsalar başka bişi istemıyorum:D gerısı onların olsun özellıkle su kamera olayı cok sorun oluye netliği dusur gece portreyı seç kontrastı yukselt:d zaman alıyo bide her kamerayı yaptında ayarlamak srundasın barı ayarladığını kaydedebılcen bı ozellık eklesınlerde bızde rahat edelim:d 3,2 nın 2 flasın hakkını versın su telefon artık

Sehzade

Üye
Bakalm nsl olck umarm riwayet dgldr

a6b00vc

Üye

--------------- Ekleme ---------------

ARkadaşlar merhaba ,
telefonu alalı yaklaşık 2.5 ay oluyo ve içinde V30.0.011 Versiyonu ve Özel Sürüm 30.0.011.C02.01 Versiyonu mevcut gps çalışmadığından dolayı araştırmaya başladım ve buraya ulaştım burada bu yeni V40 sürümünden bahsedildiğini duydum ve araştırmaya başladım bu dedikodu ağustos ayında çıkmış ortaya ve hala piyasada birşey yok yabancı forumlara baktım bi çok kişi umutsuz olduğunu yazmış V40hakkında, hayırlısı..

elektrocaggg

Üye
cıktı zaten birader

a6b00vc

Üye
O zaman çıktığına dair bikaç belge veya döküman bizimle paylaşsan iyi olur bilader

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nasıl çıkmış biz mi göremiyoruz..

cabbar007

cabbar007

Üye
şu 5800 ekranını bi sökebilsem:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ekran sökmek basit..üst kapağı çıkaracaksın tamam..

bu-rak

Üye
valla bi kaç aydır şu v40ı bekliyorum. geçtiğimiz hafta sonu bununla ilgili nokia müşteri hizmetlerine mail attım hani öylesine ilgilenmezler düşüncesiyle bi atim dedim trde çoğu müşteri hizmetleri gibi yaparlar diyordummki helal olsun adamlar bu sabah 10da beni attığım maillle ilgili aradılar şu anda olan güncel sürümü kullana bilicemi söylediler yani v31.101 v40 diye bi güncellemenin olmadığını hatta yeni çıkıcak güncellemenin sürümününde illa v40 olucana dair bişey olmadığını söylediler herhangi bi yeni güncellemeye dair nokia genel merkezinden kendilerini bir bilgi aktarılmadığını söylediler umarım ki en kısa zamanda çıkıcak yeni güncelleme hepimizin isteklerini karşılar.. şimdilik elime geçen bilgi bu hadi hayırlı forumlar...

cabbar007

cabbar007

Üye
teşekkürler arkadaşım böyle sağlam yerden alınan bilgiler çok önemli yoksa kulaktan kulağa gibi iyice karışıcaktı ortalık:D

bu-rak

Üye
rica ederim dostum becede sağlam kaynaklı bilgiler önemli. bilmem kimin amcası nokia çalışıyomuşda yiğenine de denemesi için v40 vermişde boş beleş bilgiler arkadaşlar daha çıkıcak olan sürümün adının v40 oluca bile belli deilken biz üstüne konu açıp altında tartışma yapıyoruz.bence biri mesela belli zaman dilimleri içinde ingilizcesi olan arkadaşlar finlandıya ve ya amerika müşteri hizmetlerine mail atabilir gelen cvpları burda bizimle paylaşabilirler benim ing yok olsa hemen uygulıcam ama malesef yok bu yüzden olan arkadaşlardan ricam bu fikri değerlendirsinler..

intoman

intoman

Üye
valla bi kaç aydır şu v40ı bekliyorum. geçtiğimiz hafta sonu bununla ilgili nokia müşteri hizmetlerine mail attım hani öylesine ilgilenmezler düşüncesiyle bi atim dedim trde çoğu müşteri hizmetleri gibi yaparlar diyordummki helal olsun adamlar bu sabah 10da beni attığım maillle ilgili aradılar şu anda olan güncel sürümü kullana bilicemi söylediler yani v31.101 v40 diye bi güncellemenin olmadığını hatta yeni çıkıcak güncellemenin sürümününde illa v40 olucana dair bişey olmadığını söylediler herhangi bi yeni güncellemeye dair nokia genel merkezinden kendilerini bir bilgi aktarılmadığını söylediler umarım ki en kısa zamanda çıkıcak yeni güncelleme hepimizin isteklerini karşılar.. şimdilik elime geçen bilgi bu hadi hayırlı forumlar...

rica ederim dostum becede sağlam kaynaklı bilgiler önemli. bilmem kimin amcası nokia çalışıyomuşda yiğenine de denemesi için v40 vermişde boş beleş bilgiler arkadaşlar daha çıkıcak olan sürümün adının v40 oluca bile belli deilken biz üstüne konu açıp altında tartışma yapıyoruz.bence biri mesela belli zaman dilimleri içinde ingilizcesi olan arkadaşlar finlandıya ve ya amerika müşteri hizmetlerine mail atabilir gelen cvpları burda bizimle paylaşabilirler benim ing yok olsa hemen uygulıcam ama malesef yok bu yüzden olan arkadaşlardan ricam bu fikri değerlendirsinler..
:thumbup::worshippy::alkis:alkis bu güzel bilgiler için teşekkürler ama versiyon numarası ne olursa olsun bence artık kinetic scrooling olmalı bu telefonda ...

bu-rak

Üye
aynen dostum çıksada bitse şu hasret artı :D

efato

efato

Üye
arkadaslar ben de herkes gibi bu fw'i uzun zamandan beri bekliyorum ve buradan takip ediyorum. fakat geciken update uzerine biraz arastirma yaptim ve elimizdeki en sevindirici kanitlarin aslinda fotoshop hilesi oldugunu ogrendim. nokia blogda gordugumuz yazilim detaylarini gosteren foto ve n97 homescreen tarzi foto aslinda birer fotoshop hilesi. sanirim ekteki fotograflar daha rahat anlamanizi saglayacak...

biraz sinir bozucu oldu arkadaslar bu kadar zamandan sonra ama sanirim hakkaten alinan emaillerde veya yapilan telefon konusmalarinda alinan cevaplar dogru. olayin bir de ticari yonunu dusunmek lazim. eger nokia x6 gibi bi telefon cikartacaksa neden 5800'u x6ya benzetmek istesin. zira 5800 peynir ekmek gibi satildi zaten. amac 5800 kullanicilarini cezbeden ozellikleri baska bi telefonda (x6) cikarip tekrardan para kazanmak.. nacizane fikrim...

mkryvz

mkryvz

Üye
sana katılıyorum efato :oke:

pirfena

pirfena

Üye
Tarih = 12 Ocak 2010 Henuz Yeni Update You :(

buralarda

buralarda

Üye
yav neden bozdunuz siz şimdi doğruları söyleyerek mutluyduk biz beklentimiz vardı :(