5800 yeni firmware v40.0.001 yolda...

Sponsorlu Bağlantılar

Sehzade

Üye
bende mart yada nisanda cıkar..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ne martı ne nisanı az kaldı çıkacak...

firat_1071

Üye
keşke n-gage destegide gelse

firat_1071

Üye
nasıl yani
n97 ye koydular bize yok
bununlada dogru dürüst oyun oynanmıyo

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nokia n-gage desteğini çektiğini bildirdi..İnşallah koyar biz istemiyor değiliz..

ipkry

ipkry

Üye
yaa benim telefon bugunden beri bağlanmıo nokia güncellemeye acaba yeni wersiyonmu yayınlanacak süreklii burdan alınıyorr seceneğinde kalıoo..

Oglcn554

Oglcn554

Üye
5800 navigation edition daha türkiyeye gelmedi galiba gelmeyle alıcam ona güncelleme gerekmez heralde güncel güncel satarlar. :d:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ohooo navigasyon editionu burda bilmeyen yok..onun koduyla aylardır kullanıyoruz..

ipkry

ipkry

Üye
offf be offf bu versiyonu yayınlayacakları yok yaaaaaa.. sıkıldık artık yenilik istiyoruzzzz.. DUY BİZİ NOKİAAAAAAAAAAAAAAA:megafon:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:ehe:ehe:ehe ya gelir sabırsız olmayın..

Oglcn554

Oglcn554

Üye
Onun kodu neymiş! Orjinal 5800 Navigation Edition diyorum ben. :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Fun Club'da var..

draw1907

draw1907

Üye
benim telefonda v31.0.008 versiyonu yüklü yeni güncellemeleri aratıyorum bulamıyor bilgisayara bağlıyıp suite ile güncelleştirmeleri aratıyorum gene değişen birşey yok. bu yeni cıkanı neden telefon bulamıyor? telefondamı sorun var yoksam sanmıyorum ama genede aklıma takıldı 31.0.101.v9.28 çıkmış benim telefon bulamıyor onu. exeyi indirip yüklesem sorun olurmu acaba?

cmlkrc

cmlkrc

Üye
ne yolmuş gelemedi hala beee

666serkan666

Üye
nadir ben forumda baya bi süre dolaştım senin 5800 övdügü ve bi cok yerde de sorunun olmadıgnı gördüm yalnız telefonu almadan once 3. seri oldugunu sadece kapagın sag üst köşesindenmi anlıcaz bunun başka bi şekli yokmu yazıyla filan cnku daha once hiç telefonu elime almadıgımdan anlıyabilicegimi sanmıyorm ki anlasamda 3 .serisini nerden bulabilirim eminimki kimse 5800 ları acıp denetmez.. kapagını... yardımcı olurmusun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nadir ben forumda baya bi süre dolaştım senin 5800 övdügü ve bi cok yerde de sorunun olmadıgnı gördüm yalnız telefonu almadan once 3. seri oldugunu sadece kapagın sag üst köşesindenmi anlıcaz bunun başka bi şekli yokmu yazıyla filan cnku daha once hiç telefonu elime almadıgımdan anlıyabilicegimi sanmıyorm ki anlasamda 3 .serisini nerden bulabilirim eminimki kimse 5800 ları acıp denetmez.. kapagını... yardımcı olurmusun
öncelikle sağ üst köşeye bakarsın orda sorun yoksa alırsın..kapak açıklığı büyük bir sorun yapılmıştı ama sonraki üretimlerde düzeltildi..onun dışında bir sorun yok..yazıyla falan anlaşılmaz..telefoncudan almak istediğinde baktırırlar canım..

666serkan666

Üye
hmm anladım sağ üst kapat önemli ... telefonun cıkalı cok oldu gerçi bu zamanda zannetmiyorum 1. ve 2. serisinin oldugunu?