5800 yeni firmware çıktı. Sürüm numarası V.52.0.007..!!

Sponsorlu Bağlantılar

deadlydesire

deadlydesire

Üye
nokia connecting ppl:P bitti artık 5800 bu kadar güncelleme oldu.. dahada olmaz..

silver_cover

silver_cover

Üye
artık olmaz zaten farkındaysınz son iki güncelleme v51 ve v52 şeklinde oldu. zaten son v51 idi ama nokia yazılımcıları o kadar asalakça hareket ediyoki zorunlu olarak v52 güncellemesi geldi. NOKİA nın devri bitmiştir arkaşarlar. dünyadaki nokia satışları hızlı bir şekilde düşüyor zaten.bunlara müstahak nokia

aryscat

aryscat

Üye
Amcam ... bu kadar da kötülemeyin 5800 ı yaw... Kullanıyoz garibanı... Gayette memnunum şahsen. 450 liralık telefon daha ne yapsın... Adobe flashlite 10.1 i versin ne ala... yeter işte. Tabiki daha iyileri var piyasada. Ama ne kadar ekmek o kadar köfte.

--------------- Ekleme ---------------

Amcam ... bu kadar da kötülemeyin 5800 ı yaw... Kullanıyoz garibanı... Gayette memnunum şahsen. 450 liralık telefon daha ne yapsın... Adobe flashlite 10.1 i versin ne ala... yeter işte. Tabiki daha iyileri var piyasada. Ama ne kadar ekmek o kadar köfte.

Ayrıca nokia bitmez.... Adamlar aslan gibi makina yapıyorlar... Akıllı telefon olayını dünyaya tanıtan bikere nokia. niye bitsin ki...

Şehriyar

Şehriyar

Üye
yani oyle ama insanoglu iste. . Hep fazlasini istiyoruz :D

garagar

Üye
millet artık radyoda RDS çalışıyor çok şükür

mangdaşire

mangdaşire

Üye
opdadan aldığın sertifika tüm fwler için geçerli olur. ve o hackleme değil. (hellox falan kullanıyorsan başka) hack için hellox kullanıyorsan v52ye günceleme, hackli bir v51'e güncelle (blackstar mesela). v52nin hacklileri yakında ortaya çıkar ama şimdilik yok.
yok, hackle ve helloxla işin yoksa v52ye güncelle, çünkü opda'dan aldığın sertifika ile programları sertifikalaman yeterli gelir.
arkadaşım bana şuradaki v51i nasıl kuracagımı anlatabilirmisin? link: ben bunu kuracagım ama kuramıyorum...

maktama

maktama

Üye
arkadaşım bana şuradaki v51i nasıl kuracagımı anlatabilirmisin? link: ben bunu kuracagım ama kuramıyorum...

telefonunuzu v52'ye güncellediyseniz v51 kuramazsınız(hatırlatayım dedim) Başka forumdaki bir fw kurmayı yine o forumda sorsanız... Başka forumdaki bir şey için burda anlatım yapmak hem o foruma hem bu foruma sayısızlık olur bence.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
telefonunuzu v52'ye güncellediyseniz v51 kuramazsınız(hatırlatayım dedim) Başka forumdaki bir fw kurmayı yine o forumda sorsanız... Başka forumdaki bir şey için burda anlatım yapmak hem o foruma hem bu foruma sayısızlık olur bence.
dostum pardon oda varda ben v52 ye güncellemdim hala v31.0.101 deyim:D:D bana bu forumda olan şeklinin nasıl yüklendigini gösterseniz.bu forumdaki hali bu:http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...yesiz-saf-kan-v50-v51-surumleri-4-421449.html

SilentOne

SilentOne

Üye
işin garibi bndede rds çalıştı

maktama

maktama

Üye
dostum pardon oda varda ben v52 ye güncellemdim hala v31.0.101 deyim:D:D bana bu forumda olan şeklinin nasıl yüklendigini gösterseniz.bu forumdaki hali bu:http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...yesiz-saf-kan-v50-v51-surumleri-4-421449.html

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...kstar-5800-v52-aralik-2010-guncel-411504.html bilgisayarında pcsuite kurulu olmalı. Sonra bu sayfada anlatılanları harfiyen uyguladın mı iş tamamdır. hem v52 olur, hem de hac.kli hem de extra geliştirmeler(en gereklileri) var

padisah_58

padisah_58

Üye
aradkaşlar bu v52 fw de bazı sıkıntılar var.
1- teleofonla konuşurken kulağımıza götürdüğümüzde ekran ışığı kapnıp teli uzaklaştırdığımızda tekrar ekran normal oluyordu bu fw de ara sıra ekran kilitleniyor ve açamıyorum
2- telefon çalmalarında ve alarmlarda cevapla reddet-ertele durdur yazılarını kaydıramıyorum kaydrmam için önce tuş kilidini açmam gerekiyor..

bu hataları benden başka alan varmı acaba...

5800 cı

5800 cı

Üye
aradkaşlar bu v52 fw de bazı sıkıntılar var.
1- teleofonla konuşurken kulağımıza götürdüğümüzde ekran ışığı kapnıp teli uzaklaştırdığımızda tekrar ekran normal oluyordu bu fw de ara sıra ekran kilitleniyor ve açamıyorum
2- telefon çalmalarında ve alarmlarda cevapla reddet-ertele durdur yazılarını kaydıramıyorum kaydrmam için önce tuş kilidini açmam gerekiyor..

bu hataları benden başka alan varmı acaba...
bende öyle bişey yok valla eskisi gibi normal herşey

cemaltozluglu

Üye
Telefonu güncelledim. iyi oldu. Telefon epeyce hızlandı. Fakat mp4 formatındaki videoları ve youtubedeki videoları oynatmamaya başladı. Daha önce izleyebiliyordum.Ona göre güncelleme yap. Nokia yı aradım güncellemeden olmuş diyorlar. Ama çözüm söylemiyorlar.Video oynatıcı bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde be alarımdan ve görüşmede kitlenme ve youtubeye girmeme sorunu yok

alenkolik

alenkolik

Üye
hiç bi değişiklik yok. ben güncelledim. sadece telefon hafızasında ufak bir artış var. onun dışında bişey yok. boş yere güncellemeyin. 5800 ın macerası bu kadar. geçmiş olsun.

padisah_58

padisah_58

Üye
ben tekrar güncelleme yaptım nsu üzerinden busefer hatalrı daha az vermeye başaladı ama hala o hatalar var..

SilentOne

SilentOne

Üye
aga sorun senin telefonda

414ben

Üye
hack yok mu ya

yigitemir

Üye
Paylaşıma teşekkürler.

Üst Alt