5800 xpressmusic

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

donjuan07

Üye
    Konu Sahibi
5800 xpressmusic
elımde 02 11 2009 tarihinde aldıgım 5800 cep telefonum var gecenlerde msj yazıyordum cok sert bastım gerı dedım ekrandan cıkmak ıcın ekran hafıften catladı ama fazlada bellı degıl sıfır aldım bu telı ondan harıc hıcbır sorunu yok takır takır calısıyor yıne ekranın catlaması bır sorunla karsılasmama neden olmadı telefoncuya gosterdım dokunmatık ön panel ekran degısecek dedı oda ucuz 45 tl dedı ıcını actırmadım daha 2. taksıtını odedım satıyorum telı 400 e cok ıyı bır tel gercekten numaram: 0554 408 65 24 :oke:

--------------- Ekleme ---------------

msn adresim [email protected] ilgilenenler bana ulaşsın

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Ekranı nasıl çatlattın :D:D

mm_mm

mm_mm

Üye
150 tl veririm dostum ekran çatladı diyorsun bişeyi yok diyorsun sonuçta kutu kapagı acıldıgı an 2.el oluyor %60 düşer heryerde böyledir ekran kırık diyorsun 45 tl diyorsun orjinal taktır bakalım o fiyatmı kıçı kırık kapak 124 tl ben aldım orjinal ekran paneli rahat 100 bu telefonun ederi 150 oda S60 5 olmasıdır unutma. forumda bırhaftalık telefon var 450 diyor düşün aradakı farkı.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Evet açıkcası 400 verip ekranı çatlak telefon almaktansa 100 daha kor 0 alırım

ArslanArif

ArslanArif

Üye
ne diyon sen 400 mü bide ekranı catlak en fazla 150 eder

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
max. 150 veririm :D çatlamş snucta acılmamış olsa tmm dcm ama vidalanck aclcak

DragonTR

Üye
Baya Bi Düşdünüz Sizde Minimun 200 Lira Eder Ben Veririm Satarsan

SirLacrymosa

SirLacrymosa

Üye
160 verim bari xD

Benj

Benj

Üye
5610 Xm iLe Takas Ederim Düsünürsen Yaz ??

donjuan07

Üye
    Konu Sahibi
Burda 350 verıyolar daha yenı bırkac yıllık degılkı telefoncu verecekmı bakalım sıze 150 160 tl ye ıc aksamı ıle oynayıp mıllete kakıyolar orjınal 45 lıra ön panel ekran dıılkı bellı bıle degıl catlak durumunu anlattım gorursenız deger dersınız 6300 bıle 185 en kotusu o tele para verıp kullanmam bıle siz telefoncudan alın o fıyata artk heryerı degısmıstır ne dıyım ıcı acılmamıs oynanmamıs sen alıp degıstıreceksın ben boylede kullanırım bana zararı yokkı her yerı calısıyor 3 4 sene daha kullanırım boyle sonrada degıstırırım n95 8 gb alcam satıp elınızde varsa takas dusunuruz farkta verırım

donjuan07

Üye
    Konu Sahibi
satış iptal edildi:oke:

Max.10uR

Üye
205 tl + kargo benden ?

donjuan07

Üye
    Konu Sahibi
6300 bile 185 ten satılıyo o fıyatlar kurtarmaz satmam

ysrkvs

ysrkvs

Üye
365tl kargo senden veriyim?

donjuan07

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonu alınmıstır n79 satış iptal edildi 5800 dger hat ıcın kullancagım:oke:

Lacrymosa

Üye
O ekran basarak çatlatılır yahu? :)

donjuan07

Üye
    Konu Sahibi
hıc sorma sınırlendık bastık ıyı bır sekılde catladı hafıf bı catlak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt