5800 XpressMusic telefonu hızlandırmaya yönelik uygulama vs. yardımlarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
Aslında eksik yönü şöyle var fw çok güzel olmuş ama ana menüye eklediğin hack office felan orjinalliği bozmuş vede bazı simgeler değişmiş onun dışında güzel görünüyordu denemedim (şahsi görüşüm.)

kadirgun

Üye
arkadaşlar ben ce de gayet hızlı bir program yavaşlamasının sebebi yüklediğin programlardan dır bence

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim.

denemeeee123456

Üye
bende de çok fazla uygulama, tema, oyun vs. var ama telefonum v30 dayken hızlıydı v50 yi yükledim daha hızlı hale geldi güncelleme ile :) bişi sorcam frowell senin hafıza kartını çıkarınca telefonun hızı nasıl yavaş mı hızlı mı?

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartını cıkarınca süper hızlı oluyor heralde hafıza kartından dı 1100 e yakın muzik vardı 1 film de eksik olmazdı boşalttım rahatladı hızlandı bide şu menü deki kinetik kaydırma rahatsız ediyor ara sıra açamıyorum uygulamaları vs. onla ilgili bilginiz varmı

americanboy

americanboy

Üye
böle bişey yok ama düzenli olarak cdeki yığın dosyalarını sil yada becerebilirsen overclock yap birazda olsa işlemci hızın artar :ehe

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
böle bişey yok ama düzenli olarak cdeki yığın dosyalarını sil yada becerebilirsen overclock yap birazda olsa işlemci hızın artar :ehe

Arkadaşım saol ama ddiklerindn birşey anlmdm biraz dahaa anlatabilirmisin? :oke:

punqermojo

Üye
kardeş sen 5800 16 gb alsana kartlamartla ugrasmaya gerek yok bnce

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
ne kadardr 16 gb

Progressivity

Progressivity

Üye
g-force gibi bir programla gereksiz dosyaları silerek telefondan hafıza kaybını önlemiş olursunuz, ramblow gibi programlarda telefonu hızlandırıyor gibi görünsede ram dan sağladıgı kazanç daha sonra telefonun o rami yine aynı programlar için kullanmasına neden olacagı için yavaşlatıyor yani ramdan bi kazanç söz konusu değil aslında sadece arkaplanda çalışır program bırakmayın ayrıca telefonun kinetic scrolling i ve sensör hızı çok iyi değil bunlarında bir sonraki yazılımla hızlandırılması gerekiyor

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
katılıyorum g-force linkini verebılırmsn şuan telefondn bağlanıyorum rahat araştıramam ve sen g-force kullaıyomusun telefonun kendi dosyalarını silmez değil mi?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
vallka ben ramblow kullanıyorum ram 45mb in altına inmiyor.

safak97

safak97

Üye
benim telefonda dokunmatik yavaş

--------------- Ekleme ---------------

orda 5130 yazıyoda o eski telefon

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
arkadaşlar telefon yazılımınızı v52 ye yükseltin eğer isterseniz orjinal v52 ama hackli yazılım kulanın x-clear g-force gibi sistem temizleme ve hızlandırma programları hacksiz telefonlarda çalışmaz eğer telefonlarınız hackli ise verdiğim programları kurun farkı görün ama unutmadan önce programları kurarken ilk olarak python yazılımlarını kurun ve kurulumlara başlamadan rompatcher programından instalserver ve open4all yamalarını aktif hale getirin
unutmayın bu tip hızlandırma programları python tabanlıdır ve python yazılımlarının çoğu hacksiz telefonlarda çalışmaz
ayrıca s60 v5 destek bölümünde 5800 hızlandırma kodu var onuda kullanın derim işe yarıyor
buyrunlink

68718

Üye
:bye2:slm arkadaşlar 3 aydır Nokia 5800 XpressMusic kullanıyorum telefondan çok memnunum ayrıcada hızından bişey eksilmedi oyun yanlız dip not oyun ve programları C:/ yerine Hafıza kartına kurun farkı görürsünüz zaten ayrıca tema efektlerini kullanmayın hızınızı yavaşlatan belirgin bir özelliktir ve gereksizdir kapatın bide böle deneyin....
:oke:

hunter41

hunter41

Üye
telefona hard format atmak zarar vermez kanatimce eger guncelleme yaptıysan hard format atmanı tavsiye ediyorum
yada telefonunu ve hafıza kartını antivirüs programlarına tarat virüsvs olabilir :)

emre_6795

emre_6795

Üye
boş alanda 50 mb nin altına inmeyin

SilentOne

SilentOne

Üye
bn indim 30 mb oldu :D

djibram

djibram

Üye
Kardeş en son fw ye yükselt sürümü 2.ramblow yükle 3.ajandadan hızlandırıolar tarih fln yazıp onu uygula 4.Speedy Go yükle on olarak aç arka planda çalışsın daha da hız istiyosan orjinal tema kullan c ye çok yükleme senin için fazla önemi yoksa teme ayarlarından efekti kapat bunları dene hıza ulaş

ferwasd

ferwasd

Üye
yav sizde fazla abartıyorsunuz tabi adam o telefona 128 mb ram takacak fiyatı 450 lira adamlar o fiyata göre yapmış o telefonu kalkıp sana 256 mb ram mi takacaklar.Ama şöyle birşey var en az 55 mb ram boş gözükürke telefon takılıyor.buna bir çözüm bulamaları gerek.

Üst Alt